MAJA FRA AMUSE

Maja er kvinden bag det danske womenswear brand AMUSE, der omfavner en nordisk bæredygtig stil i et klassisk, maskulint og mørkt univers. Vi er glade for at have Maja og AMUSE hos HEADSTART FASHION, og har i den forbindelse stillet tre spørgsmål til Maja.

Read More

JESSIE FRA LOUD MANAGEMENT

Jessie er kvinden bag det nyopstartet PR bureau LOUD Management, og har tidligere været PR & Showroomskoordinator hos Kopenhagen Fur. Vi er glade for at have Jessie og LOUD Management hos HEADSTART FASHION, og har i den forbindelse stillet tre spørgsmål til Jessie.

Read More

AMIR HASSAN FRA TWELVEPIECES

Amir Hassan er designeren bag Twelvepieces​ og har kontorplads hos HEADSTART FASHION. Efter etableringen af Twelvepieces i 2016 er det gået stærkt for brandet. Vi er glade for at have Amir og Twelvepieces hos HEADSTART FASHION, og har i den forbindelse stillet tre spørgsmål til Amir Hassan.

Read More

HSF RAW SPACE

RAW SPACE er et åbent kontormiljø til iværksættere, der gerne vil være en del af et fedt modeinkubationsmiljø. RAW SPACE er beliggende i HEADSTART FASHION HOUSE, og kontormiljøet adskiller sig fra de "almindelige kontorpladser" ved at være placeret i et stort råt lagerrum med betongulv og stålreoler, hvor der både kan være plads til kreativt arbejde såvel som computerarbejde.

Read More
Søg