AARHUS VIA Design Graduate Show Page 001 320×320

takeoff-karrieredag 2018: på alle måder et givende arrangement

TAKEOFF-KARRIEREDAG 2018 blev afholdt torsdag den 8. november i Rådhushallen, Aarhus Rådhus.

Dagen blev en stor succes med mange engagerede, nysgerrige og videnshungrende deltagere.

TAKEOFF-KARRIEREDAG startede ud med et spændende seminar, hvor der var rift om pladserne. Her holdte Liam Maher, kreativ direktør ved ECCO, oplæg med overskriften: ”Walking the Line of Brand Evolution”. Han kom med inspirerende tanker om, hvordan han ser moden udspringe fra land til land og hvorledes historik og kultur inkorporerer sig i designet.

Steen Hildebrandt, professor emeritus i organisations- og ledelsesteori, var anden taler. Han inddragede sit studie om de 17 verdensmål, hvor han tydeliggjorde at arbejdet med bæredygtighed ikke er et valg, men en nødvendighed. Ergo, at der ingen dagsorden er, som når op på siden af de 17 verdensmål. Her pointerer Steen Hildebrandt, at der er vaner og tænkemåder, som skal laves om og vi bør fokusere på, hvordan vi vælger at gå ind i fremtiden. Der skal ikke være fokus på kortsigtet gevinst, men på en længerevarende og mere givende succes.

Efter seminaret var der åbent ved standene, hvor studerende og dimittender kunne tage en uformel snak med virksomhederne om praktik, studiejob, fastansættelse eller samarbejde generelt.

.

TAKEOFF-KARRIEREDAG 2018 er et nyt koncept, som for første gang nogensinde samlede de fire skoler: Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK), VIA University College, Syddansk Universitet og Designskolen Kolding, der alle har designorienterede uddannelser.

TAKEOFF-KARRIEREDAG 2018 er en aktivitet i Lifestyle & Design Cluster.

Søg