opsamling på fashion growth i et nyt indstik

Vi har netop udgivet en opsamling på FASHION GROWTH i form af en lille publikation. I publikationen kan der læses om hvordan Fashion Growth skaber værdi. Ydermere er der interviews med investorerne Jens Poulsen, DK COMPANY; Peter Hildebrandt, WODEN og Christian Stadil, THORNICO samt med nogen af modevirksomhederne, heriblandt dette års vinder SuitsYou by Sjölin.

Fashion Growth handler om at koble kapitalstærke investorer med modevirksomheder. HEADSTART FASHION ønsker at være bindeleddet mellem de deltagende modevirksomheder og investorerne, og ønsker at bevirke til, at der indskydes risikovillig kapital i de pågældende virksomheder. Et andet formål med Fashion Growth er at modevirksomhederne trænes i at præsentere deres forretninger bedst muligt og, at de får direkte adgang til investorerne via mentorship.

Med Christian Stadil som formand for Fashion Growth og en stærk gruppe investorer er der bygget et rigtig godt afsæt for at skabe værdi.

Læs indstikket online HER

Søg