pure friday – nyt modebrand i headstart fashion huset

Vi byder stort velkommen til Pure Friday, som er vores nyeste lejere hos HEADSTART FASHION. Jesper Wædeled er designeren bag brandet, hans designs er henvendt til den modebevidste kvinde, som ønsker et feminint look med et urban touch. Pure Friday følger altid de nyeste trends og finder inspiration fra hverdagslivet i København og Aarhus.

Jesper Wædeled udtaler om sit brand:

“Pure Friday er et nyt dansk fast fashion brand, som har rødder i Aarhus’ urbane liv. Vi designer og udvikler skandinaviske styles med et eklektisk, urbant og feminint look. Udgangspunktet i vores kollektioner er at udvikle designs med god kvalitet til en attraktiv pris, hurtig levering og med en høj mark-up”.

“En del af vores fundament er, at vi vil være bedst til det vi gør, og vores fokus er express på jersey og væv. Kategorier som strik, overtøj, denim og noos-programmer vil vi overlade til vores andre dygtige kollegaer i branchen”.

“Vi tror på tætte partnerskaber, og Pure Friday vil derfor eksklusivt blive forhandlet gennem få udvalgte forhandlere – og primært online. Pure Friday vil være i butikkerne fra Januar 2019″.

 

Læs mere om Pure Friday her          

 

Søg