HSF RAW SPACE

RAW SPACE er et åbent kontormiljø til iværksættere, der gerne vil være en del af et fedt modeinkubationsmiljø. RAW SPACE er beliggende i HEADSTART FASHION HOUSE, og kontormiljøet adskiller sig fra de “almindelige kontorpladser” ved at være placeret i et stort råt lagerrum med betongulv og stålreoler, hvor der både kan være plads til kreativt arbejde såvel som computerarbejde.

Skærmbillede 2017-08-24 kl. 12.49.17

Med en RAW SPACE kontorplads hos HSF bliver du en del af et fedt og upoleret miljø med mulighed for at få nye kontakter indenfor modebranchen. Udover det rå og åbne kontormiljø hos RAW SPACE indbyder kontopladsen til sparring med andre opstartsvirksomheder samt allerede etableret brands. Du støtter samtidig op om HEADSTART FASHIONS vision om at udvikle modebranchen i Midt- og Østjylland, og får HSF BRONZE MEDLEMSSKAB gratis det første år. I den forbindelse er der også mulighed for et fordelagtigt medlemsskab hos DM&T.

RAW SPACE er den idelle kontorplads for dig, som ønsker et inspirerende miljø til din iværksætter virksomhed. Alt dette får du til en skarp pris á 750kr + moms pr mdr, hvor internet, print og kaffe er inkluderet.

Lyder RAW SPACE som noget for dig, så kontakt os på info@headstartfashion.dk

Søg