AMIR HASSAN FRA TWELVEPIECES

Amir Hassan er designeren bag Twelvepieces​ og har kontorplads hos HEADSTART FASHION. Efter etableringen af Twelvepieces i 2016 er det gået stærkt for brandet. Vi er glade for at have Amir og Twelvepieces hos HEADSTART FASHION, og har i den forbindelse stillet tre spørgsmål til Amir Hassan.

amir2

Billede, Twelvepieces

Hvorfor HEADSTART FASHION?

Efter et givende og inspirerende samarbejde i forbindelse med HSF Press Delegation 2017, indså vi, at Headstart Fashion var et perfekt sted for en nystartet virksomhed som Twelvepieces. Huset har åbenlyse fordele som smukke og lyse lokaler, et stærkt og inkluderende netværk og en god placering midt i Aarhus. Derudover skaber Headstart Fashion god mulighed for opmærksomhed fra presse, kreativ sparring og økonomisk og juridisk rådgivning.

Hvad kan HEADSTART FASHION tilbyde dit brand? 

Headstart Fashion tilbyder os en all-around platform, hvor vi har mulighed for at få kreativ sparring, økonomisk og juridisk rådgivning, smukke lokaler til fremvisning af vores kollektioner og et inspirerende arbejdsmiljø. Vi har en dagligdag blandt ligesindede, hvilket både bevidst og ubevidst er med til at skabe et drive og løfte vores ambitioner – både på vores egne og husets vegne.

amir1
Billede, Twelvepieces

Hvorfor skal andre iværksættere vælge HEADSTART FASHION?

Som iværksætter er der en hel masse faser og fejl man skal igennem for at finde sin plads på markedet og skabe en sund struktur i virksomheden. HEADSTART FASHION er et godt sted at finde hjælp til at komme godt igang og forudse nogle af de problemer man støder på som iværksætter. Desuden er Headstart Fashion super gode til at tiltrække opmærksomhed udefra gennem deres enorme netværk og mange arrangementer. Det betyder at man som en del af huset fra start står stærkt ift. til eksponering for presse, influencers, indkøbere og kunder.

 

Læs mere om Amir Hassan og Twelvepieces HER

Søg