Eda953f1 1340 426f B097 01350caeabc1 320×320

Anders Morgenthaler – “FRELST”

Anders Morgenthaler er en mand med mange talenter, som har lavet alt lige fra tv-udsendelser og film til bøger og tegninger. Anders blev for alvor kendt i forbindelse med den satiriske og humoristiske tegne- og tv-serie, Wulffmorgenthaler, som han laver i samarbejde med Mikael Wulff. Her er makkerparret kendt for at underholde med skæve figurer og skildringer af samfundet, hvorfor Anders også markerer sig som en markant samfundsdebattør!

I 2006 fik Anders spillefilmsdebut som instruktør på filmen Princess, og modtog i samme år Nordisk Film Prisen. I 2016 vandt han Artbeat Prisen for sin fantastiske evne til at sætte fokus på nye former for kunst og kultur gennem kreativ formidling.

Anders er uddannet på Designskolen i Kolding og Filmskolen i København. Efter uddannelsen har Anders bl.a. skrevet og tegnet to børnebilledbøger i serien “Morgenthalers Dyrefabler”, og været studievært på DR’s børneudsendelse KatjaKaj og BenteBent. Anders har desuden deltaget ved filmfestivalerne i Cannes og Berlin, og ikke mindst instrueret adskillige musikvideoer for bl.a. Superheroes og Kashmir.

Arrangør: Fællesskabet Mellemarmen

NO-SHOW FEE KR 500

Søg