takeoff-karrieredag 2018 omtales i fashion forum, tøj og dm&t

Fagmedierme: Fashion Forum, Branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends og Dansk Mode & Textil skriver om vores kommende event “TAKEOFF-Karrieredag 2018”, der kulminerer den 8. november i Rådhushallen, Aarhus Rådhus.

Branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends skriver blandt andet:

“Takeoff Karrieredag 2018 er et nyt koncept, som samler de fire skoler; Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK), VIA University College, Syddansk Universitet og Designskolen Kolding, der alle har designorienterede uddannelser, sammen med virksomheder fra mode- og livsstilsbranchen, Lifestyle & Design Cluster, Headstart Fashion og brancheorganisationen Dansk Mode & Textil”.

Fashion Forum, som er en online netværksplatform for den danske modebranche, udtaler i deres artikel:

“I år er der blandt andet deltagelse af Hummel, Bestseller, DK Company, Mascot, Trademark, Kopenhagen Fur, Søstrene Grene, Gran Living, RIGMOR og Another Project, der hver især har deres virksomhedsstand”.

Ydermere skriver Dansk Mode & Textil om seminaret, som vil blive afholdt på dagen fra kl. 12.00-14.00 med oplægsholderne: Liam Maher, kreativ direktør hos ECCO og professor Steen Hildebrandt.

Læs omtalen via nedenstående links:

Branchebladet TØJ

Fashion Forum

Dansk Mode & Textil

Søg