kom og oplev to spændende oplægsholdere til takeoff-karrieredag 2018 den 8. november

Årets TAKEOFF-KARRIEREDAG 2018 nærmer sig og vi har skaffet to af de ypperste oplægsholdere til seminarprogrammet.

Seminaret er et ekstra tilbud for deltagerne, heriblandt både for virksomheder, studerende og dimittender. Seminaret vil blandt andet have et fremtidssyn på organisation og ledelse.

Første taler er Liam Maher, som er kreativ direktør hos Ecco, der er et dansk sko- og læderbrand. “Walking the Line of Brand Evolution” er overskriften for Liam Mahers oplæg til seminaret, hvor arbejdet med balancegangen mellem kontrol, beskyttelse og arv på den ene side og frihed, innovation og modernitet på den anden side, behandles.

Anden fordragsholder er Steen Hildebrandt. Han vil tage udgangspunkt i nogle globale og nationale trends, og vil på den baggrund tale om ledelse og lederskab.

Ledelsestemaet vil føres over i bæredygtighedsudfordringer og sidst vil der fokuseres på de 17 verdens-/bæredygtighedsmål. Steen Hildebrandt er forfatter på bogen ”Vor største mulighed og udfordring”, der netop med FN’s 17 Verdensmål behandler, hvordan vi gør verdenen til et bedre sted. Hvilket i høj grad ses som relevant for livsstilsbranchen.

PROGRAM 
11.30-12.00: Ankomst & kaffe
12.00-12.05: Velkomst v. Christian Chapelle direktør HEADSTART FASHION
12.05-12.50: Liam Maher, kreativ direktør ECCO (oplægget er på engelsk)
Pause 12.50-13.00
13.00-13.55: Steen Hildebrandt, Ph.d., professor emeritus (oplægget er på dansk)
13.55-14.00: Afrunding på seminar og information om dagens videre program v. Christian Chapelle

TAKEOFF-KARRIEREDAG 2018 er en aktivitet i Lifestyle & Design Cluster.

Søg