JESSIE FRA LOUD MANAGEMENT

Jessie er kvinden bag det nyopstartet PR bureau LOUD Management, og har tidligere været PR & Showroomskoordinator hos Kopenhagen Fur. Vi er glade for at have Jessie og LOUD Management hos HEADSTART FASHION, og har i den forbindelse stillet tre spørgsmål til Jessie.

Skærmbillede 2017-09-27 kl. 11.20.16

Hvorfor HEADSTART FASHION? 

HEADSTART FASHION er samlingspunktet for modebranchen i Region Midtjylland og har til formål at forbinde modebranchen i Midtjylland sammen med resten af Danmark og udlandet. Derfor var det både oplagt, men også et naturligt valg for mig at have kontorplads hos HEADSTART FASHION. Derudover arrangerer HEADSTART FASHION en del aktiviteter, som er særligt til gavn for nyopstartede virksomheder i modebranchen – f.eks. “HSF MOVERS”,  hvor man har mulighed for at møde andre iværksættere og evt. sparre om de udfordringer eller erfaringer man har. Ligeledes er der også netværksaktiviter med eksterne aktører fra branchen, som kommer nyopstartede virksomheder til gode. 

Hvad kan HEADSTART FASHION tilbyde dit brand? 

HEADSTART FASHION giver mig mulighed for at udvide mit netværk i Aarhus via netværksarrangementerne og sparring med andre iværksættere på kontoret eller andre aktører i branchen. Derudover hjælper HEADSTART FASHION via deres platforme med at formidle mit bureau ud til branchen.  

Hvorfor skal andre iværksættere vælge HEADSTART FASHION?

HEADSTART FASHION er modedomicilet i Midtjylland, med rig muligheder for at sparre, udvikle og netværke. Det er et fedt og ungt kontormiljø. 

Kort om Jessie og LOUD Management

Jeg har været ansat som PR og Showroomskoordinator hos Kopenhagen Fur i 3 1/2 år, hvor jeg bl.a. havde ansvaret for at servicere showroomets interessenter, var fungerende stylist og var ansvarlig for synligheden af pels både på de offline og online medieplatforme via mediestærke personligheder, kendte, influencers, musikere, politikere og erhvervsfolk eller Kopenhagen Fur’s kunder og samarbejdspartnere. Ligeledes havde jeg ansvaret for koordinering af PR relateret aktiviteter såsom contents, website, SoMe og planlægning samt afholdelse af events og aktiviteter til formål at skabe og vedligeholde relationer i Kopenhagen Fur’s interessenetværk.

 Jeg er 31 år og har boet i Danmark stort set hele mit liv. Jeg er uddannet Design Teknolog med speciale i salg og marketing. Inden min tid hos Kopenhagen Fur har jeg eksempelvis været hos Group88 og Vision CPh. Jeg har en stor passion for PR og marketing. Jeg er fascineret af det magiske og udkommet af de succeser rigtig branding kan skabe og hvordan man via PR aktiviteter kan vinde og opnå omverdenens opmærksomhed og loyalitet,  –hvorfor jeg har valgt at være selvstændig med mit PR bureau LOUD Management i Aarhus. 

LOUD Management er et PR bureau, som har til formål at servicere, rådgive og implementerer PR strategier for mode -og livsstilsvirksomheder -med en særlig fokus på messer. Det er min ambition med LOUD Management er, at enhver klient tilbydes individuelle skræddersyet løsninger, uanset klientens størrelse og opgavernes omfang. 

Læs mere om LOUD Management HER

Søg