MAJA FRA AMUSE

Maja er kvinden bag det danske womenswear brand AMUSE, der omfavner en nordisk bæredygtig stil i et klassisk, maskulint og mørkt univers. Vi er glade for at have Maja og AMUSE hos HEADSTART FASHION, og har i den forbindelse stillet tre spørgsmål til Maja.

AMUSE-1615x1615

Hvorfor HEADSTART FASHION? 

Lige siden HEADSTART FASHION slog dørene op i 2006 har jeg haft et ønske om at være en del af det miljø, som de kan tilbyde. Et inspirerende miljø inden for modebranchen med rig mulighed for sparring og networking. Muligheden opstod for mig her i September, hvor jeg fik en kontorplads i HSF Raw Space. Et råt stort lokale, med få begrænsninger – lige i min ånd. For små designvirksomheder som min giver HSF en base, hvor jeg frit kan komme og gå, og føle mig velkommen til hver en tid. Man kan nemt få en snak om både stort og småt over en kop kaffe i fælleskøkkenet. Bare det at føle man er en del af et arbejdsmiljø, selvom hver enkel person arbejder med sit eget, værdsætter jeg meget.

Hvad kan HEADSTART FASHION tilbyde dit brand?

HEADSTART FASHION giver mig et socialt netværk med mennesker inden for modebranchen. Der er rig mulighed for arrangementer, foredrag og forløb inden for branchen som er med til at styrke mit brand og mig som designer. Derudover får man et medlemskab i organisationen Dansk Mode & Tekstil, som bla. kan hjælpe med juridiske sager, hvilket man hurtig kan få brug for når man som mig arbejder dagligt med producenter, leverandøre og kontrakter.

Hvorfor skal andre iværksættere vælge HEADSTART FASHION?

For at være en del af et voksende netværk inden for modebranchen og støtte op om den århusianske mode.

Kort om Maja og AMUSE 

Jeg hedder Maja Dalgaard og er 25 år. Jeg blev uddannet designer, med en professionbachelor i fashion design fra VIA Design (dengang TEKO) tilbage i 2015.

Helt tilbage fra folkeskolen har jeg vidst jeg skulle arbejde inden for modebranchen og en eller anden dag blive min egen chef. Jeg har altid haft lysten og passionen for at starte min egen virksomhed. Det at se noget vokse og udvikle sig, trods det hårde arbejde og de uttalige timer er det det hele værd.

I Februar startede jeg så mit eget tøjbrand – AMUSE, som er et dansk womenswear brand der omfavner en nordisk bæredygtig stil i et både klassisk, maskulin og mørkt univers. Hvor håndværk, kvalitet og design går hånd i hånd. Nøje udvalgte bæredygtige materialer, der fanger forbrugerens opmærksomhed og er med til at opretholde interessen for designet.

AMUSE har til formål at designe tidsløs design med fokus på detaljer og en sublim komfort, der giver forbrugeren mulighed for at udtrykke deres personlighed. AMUSE designer ikke sæson kollektioner, men tøj der kan sammensættes ud fra sæsonen ved lag på lag princippet.

 

Læs mere om Maja og AMUSE HER

Søg