salling rooftop skabte de perfekte rammer for en festlig aften til hsf press delegation

HSF PRESS DELEGATION sluttede torsdagen af på Salling Rooftop. Salling havde inviteret delegationen, bestående af nationale og internationale moderedaktører og influenter, til at komme og nyde den flotte 360 graders panoramaudsigt over Aarhus og bød på drinks ad libitum.

Fra venstre: direktør hos HEADSTART FASHION, Christian Chapelle, marketingchef hos Salling Aarhus, Birthe Wiberg og stormagasinchef for Salling Aarhus, Lars Højgaard. 

Det smukke glashus på Salling Rooftop, hvor delegationen og brands hyggede sig.

Der var lagt op til en rigtig hyggelig og festlig aften i Sallings rammer. Delegationen blev blandt andet budt på den hjemmelavede, økologiske ROOFTOP-cocktail, som består af øko gin, agurkejuice, æblemost, timiansirup, citronsaft og frisk timian, hvilken var forfriskende og særdeles vellidt iblandt delegationen. Derudover var der mulighed for at nyde den ekstraordinære udsigt over byen og mange fra delegationen udfordrede sig selv med at gå ud på den nervepirrende Salling SKYWALK, som er en glasplade hævet 27 meter over Aarhus gågade.

Marvin fra FGUK Magazine, Simon Strøm fra brandet STROEM og Luca fra F.Y! Magazine havde slået sig ned i de lækre sofaer hos Salling.

Louise Kragh deltog også i aftens festligheder.

Salling Rooftop var et perfekt sted at afslutte den indtryksrige, lærerige og spændende dag, hvilket afspejlede sig i atmosfæren og den hyggelige stemning hos modeskribenterne, influenterne og de fremmødte personligheder fra de deltagende brands.

David fra Dandy Diary og Karo Kurrani stifter af Enclave Monarchy nød den flotte udsigt fra Salling Rooftop.

Christian Chapelle CEO/HSF og Per Pedersen, Brand Sales Manager for Hummel STYLE nød Sallings signatur cocktail.

Søg