hsf press delegation blev mødt med elegance og eksklusivitet hos mos mosh

HSF PRESS DELEGATION besøgte fredag d. 24. august modefirmaet MOS MOSH i Kolding. Delegationen, bestående af nationale og internationale moderedaktører og influenter, var inviteret til brunch og til en fremvisning af brandets produkter samt fortælling om historien bag stiftelsen.

Brunch og bobler blev serveret hos MOS MOSH.

På HSF PRESS DELEGATIONs sidste dag gik turen til MOS MOSH, hvis hovedkontor er placeret i flotte omgivelser i Kolding by med udsigt over Slotssøen og det nu 750 år gamle slot, Koldinghus. De fysiske rammer for MOS MOSH spiller en rolle for virksomheden, da det vægtes højt at bevare ånden i virksomheden, forklarede direktør og medejer, Kim Hyldahl. Samtidig prioriterer han også, at udenlandske aktører i virksomheden inviteres til hovedsædet i Kolding og at alle elementer i firmaet sammenkædes, således at MOS MOSH fremstår med et gennemført koncept over alle parametre.

Marvin Maddix, redeaktør på FGUK Magazine, var vild med de mønstrede 70’er inspirerede styles.

MOS MOSH har fokus på brandingsiden i virksomheden, dette ses ved at forbrugeren på modefirmaets hjemmeside ikke bliver ført direkte over på en salgsside, men derimod har mulighed for at udforske virksomheden, i form af deres kampagnevideo, lookbook, historie og forskellige kollektioner. Det er for MOS MOSH vigtigt at fremstå med elegance og eksklusivitet, hvilket deres hjemmeside bærer præg af, hvor det sensoriske er i højsædet. Samtidig ønsker MOS MOSH at støtte op omkring deres retailers, forklarer Kim Hyldahl, han har stor tiltro til sælgerne ude i de fysiske butikker.

Der var tid til drinks, hygge og fredagsstemning hos MOS MOSH.

MOS MOSHs koncept er gennemført over hele virksomhedspaletten og deres æstetiske udtryk fremtræder i en gennemført retning. Brandets stilistiske udtryk fremtræder i form af at kombinere et par velsiddende jeans, en mønstret blazer og en klassisk skjorte med et andet print. Tøjet styles ofte sætvis på deres hjemmeside og sociale medier, hvor der her er rig mulighed for at finde inspiration.

Kim Hyldahl viste SPRING 2019 styles frem. Her fremtræder en 70’er aura.

Søg