Aarhus2

Smilets By charmerer sig ind hos VOGUE

Amerikanske VOGUE er den næste i rækken, der har opdaget Aarhus. I en artikel på deres website beskrives byen som det perfekte mix mellem landsbycharme og københavner-coolness. Og den har selvfølgelig ikke tabt sine smil, skriver Mary Holland, der er forfatteren bag Aarhus-artiklen.

 

Mary Holland anbefaler, at man starter dagen med en kop kaffe en skive surdejsbrød og måske et stykke kanelstang til den søde tand – endelig én, der har forstået, at en Danish pastry rent faktisk ikke er dansk, men stammer fra Wien.

Selvom Aarhus nemt kan begås på gåben, anbefales det at leje en cykel for at følge i aarhusianernes fodspor. Man skal starte sin rute på den smukke, industrielle havn (hvor HEADSTART FASHION har til huse), og selvfølgelig besøge Aarhus’ stolthed – Dokk1.

Når der skal shoppes, er Latinerkvarteret nævnt som det helt rigtige sted. Her fremhæves Ganni, Stine Goya og Wood Wood til at være et besøg værd. Også aarhusianske RAINS, der vandt Danske Bank Fashion Award under HSF Awards sidste år, har fået en plads på den liste.

 

aarhus

 

Når sulten og tørsten melder sig foreslås Aarhus Central Food Market, Michelin-restauranten Gastromé og cocktailbaren St. Pauls Apothek.

Det bliver igen slået fast, at Aarhus er europæisk kulturhovedstad anno 2017, og at den derfor byder på et utal af innovative og spændende events.

HEADSTART FASHION er bl.a. samarbejdspartner i to kunstneriske slags – ANYbody og AWoW.

Kunstmuseet, ARoS og Den Gamle By er naturligvis heller ikke gået VOGUE-journalistens næse forbi. De vil ifølge hende forsyne dig med mere end nok kulturel tilfredsstillelse. Og et smil på læben. ”This is the City of Smiles, after all”, skriver Mary Holland, afslutningsvist.

 

Søg