hsf press delegation blev inviteret indenfor i værkstedet hos smykkefirmaet louise kragh

HSF PRESS DELEGATION besøgte i forrige uge Louise Kragh. Her blev delegationen, bestående af nationale og internationale moderedaktører og influenter, vist rundt i brandets fysiske rammer og fik mulighed for at komme helt tæt på materialebearbejdelsen og fremstillingsprocessen af Louise Kraghs smykker. Både udfordringerne omkring uvisheden af smykkernes output samt fordelene ved deres unikhed blev delt med HSF PRESS DELEGATION.

Louise Kragh har hovedkvarter midt i Aarhus. Alt er samlet på de rå kvadratmeter heriblandt både salg- og marketingafdelingen, ledelsesafdelingen og værkstedet hvor magien sker. Delegationen blev helt ekstraordinært inviteret indenfor og budt på eksotiske delikatesser samt givet en rundvisning i virksomheden.

Middag hos Louise Kragh.

Influenterne Julie von Lyck og Jennifer Geertsen Bro samt resten af delegationen blev budt på lækre isvafler.

I de autentiske rammer fortalte og viste Louise Kragh og hendes to smykkesnedkere materialebearbejdelsen og fremstillingsprocessen af de håndlavede smykker. Derved var det muligt for delegationen, bestående af indflydelsesrige aktører i modebranchen, at komme helt tæt på den håndværksmæssige proces og de udfordringer, som kan opstå under bearbejdelsen. Her kræves en helt speciel føling med arbejdet med materialerne, og som Louise selv siger, så kan man aldrig være 100 procent sikker på, hvordan outputtet af smykkerne bliver. De forskellige kollektioner og smykkerne indbyrdes er derfor heller ikke fuldstændigt identiske, men små unikaer, hvilket virksomheden kun ser som et plus.

Louise Kragh illustrerede hvordan smykkerne bliver lavet i værkstedet.

Delegationen fulgte med i hvordan en UNIK ørering fra AW18 kollektionen bliver lavet.

Både moderedaktørerne fra magasinerne og influenterne, gik derfra med stor respekt for det arbejde det kræver at fremstille Louise Kragh smykker og for den måde virksomheden er tro mod sit koncept og sin historie.

I anledning af virksomhedsbesøget hos Louise Kragh Jewelry under HSF PRESS DELEGATION 2018, interviewede vi direktør Simon Khong Harbjerg. Her spurgte vi ind til historien bag stiftelsen, virksomhedens kerneværdier og fremtidsplanerne for brandet. Læs hele interviewet HER.

Søg