Skærmbillede 2017 04 10 Kl. 09.17.39

Studio Unbuilt ”Det skaber værdi for brands, at de kan sidde sammen og lære af hinanden”

Vi vil gerne sige tak til ”Studio Unbuilt” for at bringe en spændende artikel om HEADSTART FASHION HOUSE samt et interview med vores CEO, Christian Chapelle.

Skærmbillede 2017-04-10 kl. 09.17.39

I artiklen kommer Studio Unbuilt ind på HEADSTART FASHIONS fokusområder, herunder formålet med netværksorganisationen og grunden til, at HEADSTART FASHION på relativt kort tid har opnået stor succes og ekspansion:

Vi opdagede, at der er et behov her som ikke er dækket i tilstrækkelig høj grad”, fortæller Christian Chapelle. Han forklarer, at de små virksomheder har udfordringer som er typiske for mode- og livsstilsbranchen, såsom at finde leverandører og finde ud af, hvor man skal producere, og derfor kan de få rigtig meget ud af at vidensdele. ”Det skaber værdi for brands, at de kan sidde sammen og lære af hinanden og derfor er HEADSTART FASHION HOUSE et miljø, hvor modevirksomheder kan udvikle sig og gøre brug af hinanden”.

Studio Unbuilt er et nyt nyhedsmedie og Danmarks første webshop, der udelukkende forhandler bæredygtige mode- og livsstilsprodukter. Deres vision er at fremme en grønnere tankegang indenfor branchen, og derved skabe en webshop, hvor man ikke skal tage stilling til eller være i tvivl om en vare er bæredygtig eller ej – det valg er nemlig blevet truffet på forhånd!

Læs: den fulde artikel om HEADSTART FASHION her. 

Skærmbillede 2017-04-10 kl. 09.26.55

Headstartfashion1

 

Søg