Headstart Fashion
Ambitioner om at udvikle modebranchen

Forretningsudvikling

HEADSTART FASHION bidrager til mere vækst, udvikling og sammenhængskraft i modebranchen. Hold øje med vores forretningsudviklende arrangementer i kalenderen.

Events

HEADSTART FASHION bidrager til mere netværksskabelse, vidensdeling og eksponering i modebranchen. Derfor afvikler vi løbende events såsom seminarer, konferencer, events og andre netværksaktiviteter. Se vores kommende events i kalenderen.

Network

HEADSTART FASHION executive netværk er for virksomhedsejere, direktører og beslutningstagere på strategisk niveau i modebranchen. HSF Movers er et netværk for upcoming virksomheder, som ønsker at blive klædt bedre på til vækst og udvikling.

“Der er både innovation og tradition i det. det, vi ser her i aarhus, er meget salgbart og af meget høj kvalitet.”

Udtaler luca der var i danmark i forbindelse med hsf press delegation 2017.

 

LUCA IMBIMBO
FY! Magazine

Nyheder

HEADSTART FASHION LÆGGES SAMMEN MED LD CLUSTER

HEADSTART FASHION LÆGGES SAMMEN MED LD CLUSTER

Men det bliver på ingen måde enden på aktiviteter målrettet modebranchen og med en stærk kobling til Aarhus-området. Tværtimod videreføres de mest succesrige HSF-aktiviteter i regi af Lifestyle & Design Cluster, ligesom nogle af aktiviteterne udvides med et mere nationalt perspektiv.

Læs mere
Anders Morgenthaler – “FRELST”

Anders Morgenthaler - "FRELST"

Det er med stor glæde, at vi i Fællesskabet Mellemarmen inviterer til oplægget "FRELST" med den humoristiske filminstruktør og tv-vært Anders Morgenthaler. 

Med sin vanlige skæve & kreative tilgang til verden vil Anders Morgenthaler sætte fokus på klimabevidsthed og samfundsnormer.

Læs mere
VIA DESIGN MODESHOW 2019 I AARHUS

VIA DESIGN MODESHOW 2019 I AARHUS

16 talentfulde modedesignere er udvalgt til dette års VIA Design afgangsshow!

Læs mere
Takeoff-karrieredag 2018: På Alle Måder Et Givende Arrangement

takeoff-karrieredag 2018: på alle måder et givende arrangement

TAKEOFF-KARRIEREDAG 2018 kulminerede torsdag i sidste uge med over 400 tilmeldte og 34 deltagende virksomheder inden for mode- og livsstilsbranchen. Engagerede og nysgerrige virksomheder samt studerende og dimittender var mødt op til en dag, der både bød på viden, god stemning og netværksudvidelse.

Læs mere

nyt headstart fashion magasin ude!

HEADSTART FASHION har udgivet et nyt magasin, hvor du kan læse om nogle af de spændende forretningsudviklende og netværksskabende aktiviteter og events vi har afholdt i løbet af 2018. Læs magasinet online via linket i opslaget.

Læs mere

takeoff-karrieredag 2018 omtales i fashion forum, tøj og dm&t

Fagmedierne: Fashion Forum, Branchebladet TØJ - Fashion & Business Trends og Dansk Mode & Textil omtaler HEADSTART FASHIONs kommende event TAKEOFF-KARRIEREDAG 2018, der løber af stablen den 8. november! Tilgå artiklerne og læs om Karrieredagen inde i opslaget.

Læs mere

kom og oplev to spændende oplægsholdere til takeoff-karrieredag 2018 den 8. november

Årets TAKEOFF-KARRIEREDAG 2018 nærmer sig og vi har skaffet to af de ypperste oplægsholdere til seminarprogrammet! Talerne er Liam Maher, kreativ direktør hos ECCO og professor Steen Hildebrandt, der vil berøre tematikker inden for organisation og ledelse.

Læs mere

fucking young! modemagasinet highlighter headstart fashions press delegation 2018.

Det internationale magasin "Fucking Young!" skriver rosende ord om HEADSTART FASHION, vores event Press Delegation 2018 og om de to seje upcoming modebrands: Enclave Monarchy og Stroem. LÆS hele interviewet i dette opslag.

Læs mere

opsamling på fashion growth i et nyt indstik

HEADSTART FASHION er ude med en opsamling på FASHION GROWTH i form af en lille publikation. Kom forbi HSF Huset og få et eksemplar. Fashion Growth kobler kapitalstærke investorer med modevirksomheder og formen for arrangementet kan sammenlignes med DR's iværksætterprogram Løvens Hule. LÆS indstikket online via linket i dette opslag.

Læs mere

gå ikke glip af takeoff-karrieredag 2018

Kom og vær med til TAKEOFF-KARRIEREDAG 2018! Virksomheder inden for mode- og livsstilsbranchen vil være til stede med en stand, hvor de har mulighed for at møde studerende og dimittender til en snak om projekter, praktik eller fastansættelse. Find linket til tilmelding i opslaget.

Læs mere

drapers skriver om hummel hive og deres samarbejde med willy chavarria

Tak til Drapers for at skrive om hummel Hive og samarbejdet med designeren Willy Chavarria i forlængelse af HSF PRESS DELEGATION 2018. Find linket til hele artiklen i opslaget.

Læs mere

headstart fashion stiller skarpt på morten underbjergs lancering af le pirol

Morten Underbjerg er medlem af HEADSTART FASHION og han har netop lanceret sit nye brand Le Pirol. Vi har derfor stillet 3 skarpe spørgsmål om Morten Underbjergs produkter, marked og fremtiden for brandet. Læs interviewet i opslaget.

Læs mere

hummel satte stor pris på hsf press delegation besøget

HSF PRESS DELEGATION havde et positivt udfald for Hummel, hvor de efter eventet er blevet kontaktet af over halvdelen af delegationen. Læs direktør Allan Vad Nielsens udtalelse om HSF Press Delegation i opslaget.

Læs mere

hsf press delegation 2018 var en stor gevinst for louise kragh jewelry

Direktør hos Louise Kragh Jewelry, Simon Khong Harbjerg, har udtalt sig positivt om Press Delegation. Arrangementet har ført til gevinst for virksomheden, eftersom de har indgået en række samarbejder, som typisk ville have været uden for deres rækkevidde. Læs hans begejstring i dette opslag.

Læs mere

designsamarbejde har gjort h2o hip

H2O SPORTSWEAR er tilbage på banen og vokser. Vækst og arbejdspladser gennem udvikling af de kreative erhverv er målet med initiativet MORE CREATIVE som også H2O nyder godt af.

Læs mere

pure friday - nyt modebrand i headstart fashion huset

Vi byder stort velkommen til Pure Friday, som er vores nyeste lejere hos HEADSTART FASHION. Jesper Wædeled er designer og stifter af brandet, som henvender sig til den modebevidste kvinde, der ønsker et feminint look med et urban touch.

Læs mere

Partnere

AARHUS KOMMUNE
02.06.2014 _ AA17 _ Logo _ BASIC LOGO _ BLACK
Regionmidt-02
Morecreative-logo-2015_black
Søg