hummel satte stor pris på hsf press delegation besøget

HSF PRESS DELEGATION 2018 havde et positivt udfald for Hummel. Direktør Allan Vad Nielsen udtaler, at over halvdelen af delegationen, bestående af nationale og internationale moderedaktører og influenter, har taget kontakt til virksomheden, da de vil udarbejde artikler eller blogindlæg om Hummel.

Med fokus på at udvikle modebranchen og gøre Midtjylland til et kraftcenter for mode, så føler vi os nærmest forpligtede til at bidrage, når initiativer som ’Press Delegation’ sættes i værk. Hummel er en global spiller, men vores hovedsæde er solidt plantet i den jyske muld, så det er en gave for os, når andre faciliterer at samle den internationale presse. Vi elsker at fortælle vores historie og har som brand virkelig meget på hjertet; så det var en fornøjelse at se, hvor meget entusiasme vores historier vakte. Vi er på en hæsblæsende rejse ind i modeverdenen, så den begejstring, der opstod omkring vores SS19 kollektioner var fantastisk at overvære. Mere end halvdelen af deltagerne har allerede taget kontakt til os, fordi de vil arbejde videre med enten artikler eller blogindlæg, så vi glæder os allerede til næste gang vi får muligheden

Læs om HSF PRESS DELEGATIONs virksomhedsbesøg hos Hummel HER

 

Søg