5. Headstartfashion 72dpi 10

TWELVEPIECES’ DELTAGELSE I FASHION GROWTH

Twelvepieces blev etableret i 2016 af designeren Amir Hassan og sidenhen er det gået stærkt for brandet.  Twelvepieces er baseret på storytelling, som kommer til udtryk i tøjets unikke silhuetter og minimalistiske design. 
 
Twelvepieces var en af deltagerne til Fashion Growth og vi har derfor spurgt dem, hvordan det gavnede deres brand at deltage:
 
” Som en mindre nystartet virksomhed har et forløb som Fashion Growth, virkelig været med til at give vores team det rette indblik i virksomheden samt udfordret os til at forstå strukturen i firmaet. Det har været rart at være presset til at skulle pitche sin virksomhed overfor så mange respekterede investorer og høre deres feedback”.
 
”Siden Fashion Growth har vi fået henvendelser fra både investorer i panelet men også udefra, som har været en stor anerkendelse af vores arbejde. Derudover har det været med til at skabe en øget opmærksomhed omkring vores brand – især i forbindelse med vores nye kollektion der landet d. 12 december 2017. For os har den største fordel ved at deltage i Fashion Growth været, at vi i forløbet har opnået en bedre forståelse for forbedringerne af vores koncept samt den viden og feedback, som vi har fået fra investorerne”. 
  • Læs mere om Twelvepieces HER
Søg