ER DU HEADSTART FASHIONS NYE PRAKTIKANT?

Er du passioneret, har gåpåmod, og kunne du tænke dig at blive en del af et kreativt vækstmiljø i modebranchen?

Den Erhvervsdrivende Fond HEADSTART FASHION skal gøre Region Midtjylland til Danmarks hotspot for mode og skal samtidig være et knudepunkt, der binder modebranchen sammen og skaber relationer til resten af DK og udlandet.

Vi kan tilbyde dig et dynamisk vækstmiljø med plads til nysgerrighed og udvikling i din praktikperiode. Du vil blive anset som en kapacitet for fonden og vil derfor få en central funktion i vores organisation. Du vil skulle løse kommunikative opgaver, mens du også vil få indflydelse på beslutninger i samarbejde med sekretariatet.

Du vil komme til at beskæftige dig med følgende opgaver:

  • Koordinering af kommunikationsindsatser herunder håndtering af sociale medier, medieovervågning, udarbejdelse af pressemeddelelser samt formidling af vores aktiviteter på vores platforme.
  • Involvering i projekter, events mv.
  • Håndtere en række administrative hands-on opgaver.
  • Bistå ved møder hos partnere og andre interessenter f.eks. i forbindelse med større projekter.

Vi søger en person som:

  • Tager initiativ, er engageret og kan arbejde selvstændigt med flere opgaver ad gangen.
  • Er en dygtig formidler, kender målgruppen, har overblik og følger op.
  • Er struktureret og detaljeorienteret og kan lide at være en del af en dynamisk organisation med en omskiftelig hverdag.
  • Er en teamplayer og når altid i mål med opgaverne.

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse, og at praktikken kan indgå som en del af dit uddannelsesforløb. Stillingen er en ulønnet praktikstilling, og som udgangspunkt 37 timer om ugen med opstart i januar 2018 og minimum tre måneder frem. Den daglige arbejdsplads vil være i Aarhus, hvor HEADSTARTFASHION har hovedkvarter.

Hvis dette lyder som en mulighed for dig og du mener at kunne bidrage positivt til HEADSTART FASHION, så glæder vi os til at modtage din ansøgning så hurtigt som muligt.

Send din ansøgning til info@headstartfashion.dk

Søg