INTERVIEW MED VINDEREN AF SALLING FASHION AWARD

I maj måned blev Salling Fashion Award uddelt under HEADSTART FASHION AWARDS. LAKOR Soulwear løb med sejren og vandt 30.000 samt mulighed for en pop-up shop i Salling. Vi har snakket med drengene bag det vestkystelskende tøjbrand og hørt, hvordan det er gået efter åbningen af deres to pop-up shops i henholdvis Aarhus og Aalborg.

la

Hvordan har det gavnet jer at vinde Salling Fashion Award?

For et lille firma som vores er 30.000 kr. og en pop-up shop i Salling, lidt ligesom at vinde i lotto. En gevinst der vel at mærke kommer med forpligtigelser. Der har nemlig ikke været tid til at drikke Piña Coladas endnu. Vi har måtte i arbejdstøjet for at få pop-up shoppen i Salling realiseret. Prisen har været et unikt udstillingsvindue, som vi stadig er i gang med at vinke fra.

 

Har i fået flere nye henvendelser fra kunder eller andre interessenter?

Vi har fået utrolig mange nye henvendelser. Lige fra museer til et firma der laver gylletrailere…i Tarm! Vi er oprigtigt glade for alle de henvendelser vi får, og det kan være svært at sige fra, men vi har stadig ikke arme og ben nok til at kunne jonglere alle boldene der bliver smidt til os. Hvilket i og for sig er et luksusproblem.

lako
Billede, Lakor

Er der kommet en øget opmærksomhed omkring jeres brand?

At blive anerkendt af modebranchen har virket som en blåstempling af vores brand. Vi har kun fået positiv respons fra en bred skare af mennesker i og udenfor branchen, og det på trods af at vores brand jo nok er mere havnemode og high fashion. Folk har virkelig kørt god stil. Den brede øgede opmærksomhed blev desuden kun forstærket af lanceringen af vores Jørgen Leth T-shirt op til Tour de France. Så det har været en dejlig sommer.

 

Hvilke fordele er der ved at have en Pop-up shop i Aarhus og Aalborg?

Vi bliver givet synlighed i et traditionsrigt stormagasin centralt i to dejlige jyske byer. Vi har kunne indrette vores eget lille område i herreafdelingerne, hvilket har gjort det muligt at tage kunderne ind i vores lille univers. De besøgende får ikke nøglen til Narnia, men nok nærmere til Udkantsdanmark. I Aalborg har vi f.eks. slæbt en båd med ind i Salling.

 

Hvad blev pengepræmien brugt på?

Fem strikmåger, to 1:1 figurer af en fisker i waders, en båd, 12 oliemalerier, fire tøjstativer, tre porcelænsfigurer, og en PUCH Maxi…med pedaler.

 

Læs mere om Lakor HER

Søg