UNIQUE MODELS AFHOLDER CASTING TIL BOXMARKET

Under Boxmarket Pop-Up Fashion Festival afholder Unique Models casting lørdag den 16. september i tidsrummet kl. 15-17. Så kig forbi pladsen (v. Balticagade).

2.21

Foto credit: Nicklas Ingemann, Unique Models

Unique Models leder altid efter nye talenter, så hvis du har en drøm at blive model eller ønsker du at høre mere, skal du blot dukke op imellem kl. 15-17, hvor scouts og fotograf vil være til stede.

Piger skal være imellem 13-20 år og min. 167 cm. høje og drenge skal være imellem 15-25 år og min. 180 cm. høje. Unique Models starter ikke modeller op førend de er 16 år, men ser modelbureauet et potentiale på unge under 16 år, følges de unge i samarbejde med deres forældre, indtil de bliver ældre.

2.19

Foto credit: Nicklas Ingemann, Unique Models

Unique Models

Med snart 30 år bag sig er Unique Models et af Danmarks mest anerkendte modelbureauer. Unique Models er kendetegnet ved internationale eftertragtede modeller med langvarige karrierer samt et stærkt management – heriblandt Josephine Skriver, Emma Leth, Freja Beha og Zakaria Khiare. Udover Unique Models, findes der også Unique Creatives, som huser nogle af landets dygtigeste makeup- og hårartister samt stylister.

Søg