RVLT / REVOLUTION TIL BOXMARKET

Vi er glade for at kunne præsentere street fashion brandet RVLT / REVOLUTION til Boxmarket Pop-Up Fashion Festival 2017. Til Boxmarket vil du kunne se og købe RVLTs efterårskollektion 2017, hvor street looks er kombineret med teksturer fra naturen.

Skærmbillede 2017-08-30 kl. 09.10.48

Billede, RVLT

“We design with purpose, consciousness and attention to details. The product we create reflect us, our mental state of mind, movements, trends and cultures. Real people, Real lives.” RVLT.

RVLT er grundlagt af Christian Katballe og Palle Bruun Rasmussen i Aarhus. Tilsammen har de skabt et moderne street fashion brand, hvor inspirationen er trukket fra sports-mode, high fashion, grafisk design, kunst og miljøer af subkulturer. RVLT er internationalt orienteret, og repræsenteres i dag i mere end 800 butikker over hele verden.

Kom og mød RVLT til Boxmarket Pop-Up Fashion Festival i weekenden mellem den 16. og 17. september!

 

Læs mere om RVLT HER

 

Søg