From Fur to Fashion

Den 26. oktober inviterede HEADSTART FASHION og Kopenhagen Fur til masterclass for modebranchen “From Fur to Fashion” på Aarhus Teater.

Der var vidensdeling og pels på agendaen, da verdens største pelsauktionshus var kommet for at hjælpe de midtjyske modevirksomheder til at inddrage det tredimensionelle materiale.

Buntmager

Kopenhagen Fur leverede spændende oplæg fra minkavler Lars Eilertsen, buntmager Louise Fenger Hvilsted, Head of Nexus Julie Maria Iversen og ikke mindst lagde de deltagende modevirksomheder øre til et oplæg fra Dansk Design Talent nominerede Cathrine Saks og Barbara Potts, som talte om deres modedrevne væksteventyr Saks Potts.

Cathrine S

Julie Maria

Julie Maria Iversen, Head of Nexus, der varetager Kopenhagen Furs samarbejder, forklarer, hvordan Kopenhagen Fur kan hjælpe modebranchen i Midtjylland:

Vi ved, at mange, både nystartede såvel som etablerede brands i Danmark og udlandet, gerne vil arbejde med pels, men finder det svært at komme i gang. Pels er et organisk materiale med bæredygtige egenskaber, som det kræver viden og erfaring at arbejde med. Pels er vores spidskompetence, og vi vil gerne dele vores viden med unge designere eller modevirksomheder, som måtte ønske at lære mere om, hvordan man går til materialet. På den måde håber vi hos Kopenhagen Fur, at seminaret i Aarhus kan skabe grundlag for helt nye samarbejder, hvor pels bliver omdrejningspunktet.

Masterclassen blev rundet af med reception i teatrets smukke omgivelser

Reception

Søg