Awow1

Aarhus Walks On Water

Aarhus Walks on Water er et Aarhus2017 Commissioned Event  i samarbejde med Region Midtjylland 
præsenteret af HEADSTART FASHION, Aarhus Universitet, VIA University College, Silkeborg Produktionshøjskole og “this” af Filmby Aarhus/Interactive Denmark

Bered dig på et spektakulært og anderledes modeshow, når mode og ny teknologi går hånd i hånd på vandet fra Aarhus og ud i verden. Århus Å, Dokk1 og Aarhus Havn udgør scenen for Aarhus Walks on Water, der omfatter digitale facadeshows, interaktive e-tekstiler samt lydrum.

Digital scenografi sætter rammerne, når Europas mest talentfulde, unge modedesignere og -udviklere viser deres kollektioner af teknologi-forstærket tøj og tilbehør på en flydende catwalk.
Aarhus Walks on Water transformerer byens nye rum, hvor åen møder det åbne hav, vha. en symbiose af billeder, film, lys og lyd, skabt i et tværfagligt samarbejde på innovationscamps og workshops, mellem unge designere, studerende og regionens kreative erhverv.

Skærmbillede 2017-02-21 kl. 13.48.43

Aarhus Walks on Water når internationalt ud til europæiske designskoler og globale modevirksomheder for at indføre nye wearable-teknologier til offentligheden.

Intelligente tekstiler og wearables kommer til at være et marked inden for kreativ innovation. Nye brugersegmenter skal engagere sig for at styrke markedet, og her spiller design og mode en afgørende rolle i udviklingen.

Op til modeshowet vil Aarhus Walks on Water være vært for en række aktiviteter for borgerne, herunder sommerskoler, messer, workshops samt konferencer for branchen. Med et fokus på psykisk og fysisk velvære skal aktiviteterne udløse en ny opfattelse af ‘supermenneske’ gennem kunstneriske wearables for både handicappede og raske.

Søg