Christian Chapelle

Jyllands-Posten: Regionens modebranche er i vækst

Skærmbillede 2017-02-21 kl. 10.29.21

Jyllands-Posten bringer den glædelige nyhed omkring Region Midtjyllands positive vækst indenfor de kreative erhverv. Artiklen tager udgangspunkt i rapporten, omhandlende livstilserhvervene i Region Midtjylland, som HEADSTART FASHION har fået udfærdiget i samarbejde med LD Cluster og E-statistik. Det er især modebranchen, der har formået at komme flot igennem finanskrisen. Bag denne vækst står faktorere som stor eksport, dygtige købmænd og et stigende antal akademikere indenfor branchen.

For at sikre en fremtidig vækst, må der dog i følge Christian Chapelle, lægges en strategi:

“Man skal ikke skyde noget i gang, og så må det klare sig selv herefter. Hvis man skal bygge noget op for alvor, kan det ikke nytte, at man ikke har penge nok til at gøre sit arbejde. Jeg vil gerne være med til at lave en langsigtet strategi om, hvordan vi udvikler Aarhus inden for de kreative erhverv og især modebranchen, som er HEADSTART FASHION’s område.”

Det er samtidig også vigtigt, at Aarhus fortsætter sin udvikling som en attraktiv by, så der kan tiltrækkes både international arbejdskraft til de store modevirksomheder, men også nationale, kreative iværksættere.

Læs artiklen HER

Søg