NEXT LEVEL FASHION 2018

Hos flere og flere virksomheder, herhjemme såvel som internationalt, står bæredygtighed øverst på dagsordenen. Til efteråret sætter Headstart Fashion med forløbet NEXT LEVEL FASHION fokus på bæredygtighed og forretning.

Forløbet er målrettet mindre, etablerede modevirksomheder med ambitioner om at udvikle og styrke deres forretning. Forløbet giver dig indgående viden om hvad det vil sige at arbejde målrettet med bæredygtighed. Samtidig får du lejlighed til at møde skarpe profiler fra branchen og udbygge dit professionelle netværk.

NEXT LEVEL FASHION består af tre Master Class’, hvor eksperter og udvalgte virksomheder deler ud af deres viden og erfaringer med bæredygtighed.

Du får således både et indgående indblik i hvordan andre arbejder med bæredygtighed i praksis kombineret med perspektiver på hvor udviklingen i branchen er på vej hen.

På hver Master Class belyses et konkret tema

Master Class #1 : Bæredygtighed i modebranchen anno 2018?

På den første Master Class sætter vi begrebet
bæredygtighed under lup og stiller spørgsmålet:
Hvad betyder det at være en bæredygtig virksomhed i modebranchen anno 2018? Her møder du Else Skjold, Ph.d., fra Designskolen Kolding og Kasper Eis, direktør i AMOV.

Master Class #2 : Find vej i junglen af mærkningsordninger, internationale standarder og retningslinjer for bæredygtighed.

Det er ikke kun herhjemme, men også internationalt at der stigende krav til at efterleve internationale standarder for samfundsansvar – herunder bæredygtighed. Det handler bl.a. om kemikaliehåndtering, ansvarlige miljø- og arbejdsforhold i leverandørkæden og dokumentation og transparens. Men hvordan forholder man sig som mindre virksomhed til de forskellige retningslinjer og mærkningsordninger samt juraen bag? På anden Master Class får vi besøg af teknik- og miljøchef i Dansk Mode & Tekstil Jette Lindgaard samt Lena T. Hansen og Kari Brandt fra LauRie, som deler ud af deres viden og erfaringer på området.

Master Class #3 : Bag om rejsen fra vision til bæredygtig forretning.

Hvad sker der når ambitionen om bæredygtighed rammer virkeligheden. Hvad er der for nogle til- og fravalg der skal træffes undervejs, og hvordan bliver bæredygtighed også til en bæredygtig forretning? På den sidste Next Level Master Class får du et indblik i virksomheden ELSKs rejse fra vision til bæredygtig forretning, hvor founder Lars Riis giver gode råd og Do’s & Don’ts i forhold til de udfordringer og muligheder de har mødt undervejs.

NEXT LEVEL FASHION udbydes af Headstart Fashion i samarbejde med More Creative. Forløbet er gratis og der er maksimalt 15 pladser. Forløbet faciliteres af Seismonaut, der har speciale i forretningsudvikling inden for de kreative erhverv.

Forløbet er målrettet mindre modevirksomheder med under 5 ansatte. Hver virksomhed kan deltage med 1-2 personer. Deltagerne screenes og udvælges af Headstart Fashion og Seismonaut.

Tilmelding og spørgsmål om forløbet kan rettes til Headstart Fashion på info@headstartfashion.dk . Tilmeldingsfristen er mandag d en 15. august 2018 kl. 12.00.

Søg