Skærmbillede 2017 02 06 Kl. 14.38.52

“More Creative Events – A More Creative Region”

Aarhus 2017 præsenterer i samarbejde med More Creative, publikationen ”More Creative Events – A More Creative Region”, der har til hovedformål at gøre Danmark til en global spiller indenfor den kreative økonomi. I denne forbindelse har publikationen fokus på især mode, kreativitet og bæredygtighed i Midtjylland.

Publikationen indeholder interviews med nogle af branchens centrale aktører, præsenterer de spændende, sociale events for Aarhus 2017, samt forhører sig hos de strategiske samarbejdspartnere om deres mål for år 2017 og fremtiden, der venter.

 

Skærmbillede 2017-02-06 kl. 14.40.05

 

Interviews

En fremtræden figur er erhvervsmanden, CEO og entreprenør Christian Stadil, som i et interview fortæller om forretnings- og marketingsstrategier, sin idé om god karma samt sine personlige holdninger til bæredygtighed, mangfoldighed og demokrati. Stadil fremhæver, Danmark som et af de første lande til at give kvinder stemmeret, etableringen af Christiania i 1972, frihedsbevægelserne mm., og understeger at disse begivenheder alle udspringer fra det danske begreb om fritænkning, som korrelerer tilbage til bæredygtighed.

En anden inspirerende personlighed, der er blevet interviewet til publikationen, er vicepræsident for Bang & Olufsen, Marie Kristine Schmidt. Hun beretter bl.a. om, hvordan brandets historie og det ikoniske design er relevant på et moderne marked, og hvordan man kommer trends i forkøbet.

De resterende interviews er med personligheder indenfor branchen tæller Juliana Engberg, Kristian Skovbakke Villadsen, Morten Thorning, Nadia Kløvedal Reich, Jakob Vinkler, Adrian Matthew Fey, Stephan Gustin og Lise Specht Petersen.

 

Events

I forbindelse med ”More Creative Events” er HEADSTART FASHION medarrangører på både Aarhus Walks on Water, som er et spektakulært og anderledes modeshow, hvor mode og ny teknologi sammen går på vandet fra Aarhus og ud til verden, samt ANYbody, som stiller spørgsmålstegn ved kropsidealer. Sammen med nogle af de største nye talenter indenfor dansk mode og kunst skaber ANYbody konvergens mellem de to felter, og skaber dermed nye kropslige formeksperimenter, der måske kan overskrider grænserne for den gængse kropsopfattelse. Begge events udfordrer den klassiske mode, ved at perspektivere den til nye interessante områder, der skaber den perfekte ramme for avantgarde.

 

Skærmbillede 2017-02-06 kl. 14.38.13

 

Samarbejdspartnere

Publikationen synliggør til sidst sine samarbejdspartnere indenfor branchen. HEADSTART FASHION, Business By Design, The Architecture Project, Interactive Denmark og Food Organisations of Denmark fortæller alle om det særlige ved deres samarbejde med Aarhus 2017 og beretter om deres fremtidsudsigter.

 

”HEADSTART FASHION håber, vi kan bruge Aarhus 2017 som et springbræt til at styrke modeindustrien i Aarhus og resten af Region Midtjylland. Efter 2017 vil vi fortsætte vores værditilførte aktiviteter, der retter sig mod modeindustrien.”

– Christian Chapelle, CEO for HEADSTART FASHION

 

Læs den fulde publikation HER

Søg