Bruuns Bazaar FW17 3

Bruuns Bazaar etablerer midlertidigt showroom i HEADSTART FASHION HOUSE

Den danske designvirksomhed, Bruuns Bazaar, er netop nu i fuld sving med at flytte ind i HEADSTART FASHION HOUSE, hvor virksomheden etablerer et midlertidigt showroom, for at få tættere kontakt til deres jyske kunder.

Ved et pressemøde i torsdags fremviste Bruuns Bazaar deres nyeste kollektion samt fremtidige visioner. Det nye hold, der står bag brandet tæller bl.a. CEO, Thomas Bæch, salgsdirektør, Tabitha Guldbrandt Enevoldsen og Kreativ Direktør, Åse Wasbrekke. Bruuns Bazaar vil føre meget af arven videre ind i brandets nye æra. CEO, Thomas Bæch, udtaler:

“Vi ser meget frem til at etablere midlertidigt showroom i HEADSTART FASHION HOUSE. Beliggenheden passer perfekt til vores behov, og det bliver dejligt at blive en del af udviklingsmiljøet i Mindet 4”.

 

Bruuns-Bazaar-AW17-2

 

Udover showroomet i HEADSTART FASHION HOUSE har Bruuns Bazaar også etableret sig i Norge, Sverige og Holland. De har endvidere indgået et samarbejde med Bridge Showroom i New York, som de håber kan lede til en plads på det amerikanske maked. Bridge Showroom samarbejder ligeledes med andre danske brands som Stine Goya og Bitte Kai Rand. Som en ekstra tilføjelse, vil Bruuns Bazaar åbne webshop i eget navn. Platformen der er estimeret til at gå i luften i august i år, vil reflektere brandets univers og profil, som kunderne kender dem i dag.

Vi glæder os til at følge Bruuns Bazaar og byde dem velkommen i de nye lokaler.

Søg