Katrine,awardshow 24 72dpi

PRIS OVERRÆKKELSER UNDER HEADSTART FASHION AWARDS

Fredag aften blev HEADSTART FASHION awardshow “HEADSTART FASHION AWARDS” afholdt for første gang i forbindelse med musikfestivalen “SPOT Festival”. Her blev der uddelt tre priser fra henholdsvis: Smarteyes, Bestsellers Vero Moda og Danske Bank.
Smarteyes Design Award gik til den nyuddannede designer Katrine Hoffmann. Smarteyes Design Award går til nyuddannede designstuderende, og Katrine Hoffmann har før gjort sig bemærket i forbindelse med talentkonkurrencen Designers Nest i København.
VERO MODA International Design Award er stiftet for at hylde de nyetablerede i branchen med internationalt potentiale, og gik til brandet Journal, fordi at brandet fokuserer på kvalitet, godt håndværk og godt købmandsskab på internationalt plan.
Ralf,awardshow_27_72dpi
Danske Bank Fashion Award gik til brandet RAINS. Rains vandt fordi brandet arbejder med en “keep it simple” forretningsmodel, der ikke giver den enkelte butik store bindinger. Virksomheden har samtidig formået at præstere et overskud på 13 mio. kroner og har stort globalt fokus med salgskontor i Kina.
RAINS,awardshow_30_72dpi
 
Stort tillykke til de tre vindere!
Søg