Rains:Fra Jylland Til Paris

RAINS: Fra Jylland til Paris

Aarhusianske RAINS, der vandt Danske Bank Fashion Award under HSF AWARDS 2016, borer sig nu dybere ind på det internationale marked. I år 2016 åbnede brandet således to butikker i henholdsvis Aalborg og Aarhus.

RAINS er nu klar til at åbne butik i Paris d. 3 marts. Det er lokaler i det hippe Marais-kvarter, der får lov at danne rammer om det modebevidste regntøjs-brand. Gaden, Rue de Temple, hvor konceptbutikken åbner, huser allerede etablerede brands såsom Carrhart, Lee og American Apparel, som er fornemt selskab for RAINS.

 

rains2

 

Selvom RAINS allerede bliver langet over disken hos bl.a. stormagasinerne Colette og Galeries Lafayette, så vil brandet gerne tilbyde og inddrage deres parisiske kunder i brandets filosofi og univers.

Udover butiksåbningen i Paris, har RAINS planer om at udvide deres europæiske imperium yderligere med 2 butikker i første halvår af år 2017. Ifølge Daniel Hesselager Brix, der er administrerende direktør hos RAINS, er de nye butiksåbninger med til at styrke deres internationale positionering. Specielt Frankrig og hermed Paris spiller en stor rolle, hvilket forklarer, hvorfor RAINS første udenlandske butik åbner netop her. Der bliver lagt meget vægt på at vise den nyeste innovation indenfor produkter og storytelling – hvilket skal kæde online-platformen og de fysiske butikker sammen.

 

Men de nye tiltag i RAINS stopper ikke her. 1. april skifter virksomheden lokalerne i Egå ud med kontorer, lagerhal og transitterminal i Skejby i Aarhus Nord. Det nye hovedsæde er samlet på 4.800 kvm, hvilket pænt følger med virksomhedens vækst.

 

Søg