Hsf House Reception

HEADSTART FASHION HOUSE UDVIDER!

Det er kun få måneder siden at Borgmester Jacob Bundsgaard indviede det nye udviklingsmiljø for modebranchen HEADSTART FASHION HOUSE. Nu skrues der op for ambitionerne.
I begyndelsen af 2017 rykker modedesigner Alexandra Frankø ud af sit hjemmekontor og ind i de nye udvidede faciliteter i Mindet 4 i Headstart Fashion House. Det gør hun for at kunne fokusere mere på sit eget nye modebrand ”Frankø Denmark”. I Headstart Fashion House får hun, ud over en kontorplads, adgang til en lang række fordele. Det betyder bl.a. rådgivning fra Danmarks største brancheorganisation Dansk Mode & Textil, et stort og relevant netværk og mulighed for en mentor.
“Som nystartet modevirksomhed er det uvurderligt at være en del af et stærkt netværk, og netop derfor valgte jeg at søge kontorplads i Headstart Fashion House. Her får jeg rig mulighed for at spare med andre nystartede og etablerede virksomheder. Derudover er min nye kontorplads placeret i flotte lokaler med en god central beliggenhed og jeg har samtidig fået et medlemskab af brancheorganisationen Dansk Mode & Textil. Med DM&T medlemskabet får jeg adgang til de helt samme ydelser som andre medlemmer, men da Headstart Fashion har tegnet én stor medlemskabsaftale for Headstart Fashion House får jeg adgang til ydelserne på meget fordelagtige vilkår. Ved siden af de mange fordelagtige tilbud glæder jeg mig meget til at blive en del af fællesskabet i modehuset,” fortæller den unge modedesigner Alexandra Frankø.
I Headstart Fashion House kommer Alexandra Frankø til at dele miljø og kontor med flere ligesindede modevirksomheder og potentielle sparringspartnere som eksempelvis virksomheden Rodtnes Bags, strikvirksomheden Gudrun&Gudrun og smykkevirksomheden Thorning/Astrup.  De har alle for nyligt selv taget skridtet fra hjemmekontoret til kontorfællesskabet på Mindet 4, der foruden førstesalens kontormiljø nu også vil rumme stueetage og kælder. Med de nye m2 vil der foruden arbejdsfaciliteterne også være fælles faciliteter som mødelokale og opmagasinerings muligheder.
En moderne udgave af et modehus
Et modehus er traditionelt set en modeskabers forretning, der rummer både design, indkøb, tilskæring, syning, tilpasning, modelfremvisning samt salg. Headstart Fashion House er inspireret af det traditionelle modehus. I fremtidens modehus vil der derfor også være mulighed for at designe og konstruere på modehusets etager. Derudover vil det være muligt at udstille i Mindet 4 og booke mødelokale til salgsmøder. ”Jeg er stolt af, at vi på kort tid har skabt et fundament hvor modevirksomheder og modeiværksættere kan udvikle sig. Med en plads i Headstart Fashion House får man som virksomhed adgang til et unikt netværk og konkrete værktøjer, som kan bidrage til at modevirksomhederne udvikler sig yderligere.” udtaler direktør i Headstart Fashion Christian Chapelle.
Søg