my way! kim hyldahl fortæller om sine op- og nedture i vejen mod succes

Første MY WAY seminar blev skudt i gang torsdag i sidste uge med oplægsholder Kim Hyldahl.

MY WAY er et nyt HSF koncept, der afholdes i samarbejde med Danske Bank. Til seminarerne inviteres stærke personligheder ind til en fortælling om deres iværksætterhistorie og hvordan de har skabt succes på sin helt egen måde.

Erhvervsdirektør hos Danske Bank Erhverv, Jakob Vangsøe Hansen bød publikum velkommen.

Kim Hyldahl havde i høj grad en historie at fortælle og han formåede både at skræmme og motivere publikum. Han gav nemlig et indblik i hvordan det virkelige liv som iværksætter er, og at vejen til succes ikke er let, men derimod besværlig og udfordrende.

Kim Hyldahl fortalte, hvordan ideen bag MOS MOSH startede, nemlig med at skabe velsiddende jeans, hvor det altafgørende er de små detaljer.

2010 var på alle måder et skelsættende år for Kim Hyldahl, det blev året hvor han gik konkurs med en virksomhed og startede et nyt eventyr op, nemlig MOS MOSH.

Kim Hyldahl spredte motivation blandt de deltagende.

Det gav stor fascination at Kim Hyldahl har være helt nedbrudt både økonomisk og følelsesmæssig, og trods det, formår han at rejse sig op igen og skabe en ny virksomhed, der har vækstet markant og med endnu bedre resultater end tidligere.

Søg