Jeteveux

Mode film festival til Aarhus

HEADSTART FASHION etablerer mode film festival i Aarhus i samarbejde med Copenhagen Fashion Film

Med den helt særlige festival MOVING THE FASHION IMAGE skabt til Aarhus, sætter HEADSTART FASHION i samarbejde med Copenhagen Fashion Film fokus på fænomenet mode i film og fashion film.

Med et program der består af filmvisninger,events, fashion talks, og en stumfilmkoncert inviterer vi til et anderledes visuelt møde med moden fra den 28 april – 7. maj.

Festivalen åbner den 28. april på SPOT festivalen og fra kl. 17.00-19.00 i den aarhusianske konceptbutik og galleri Minimum, hvor vi byder alle velkommen til en gratis fremvisning af årets bedste korte fashion films og giver en drink, så den helt rigtige forårsstemning rammer gaden!

I festivalperioden vil man, blandt andet i Øst for Paradis, kunne opleve italiensk sci-fi mode med filmklassikeren ‘The Tenth Victim’ præsenteret af skribent og chefredaktør samt stifter af NOTE magazine Christina Faaborg, se fransk 1960er mode par excellence i ‘Who Are You, Polly Maggoo’ præsenteret af skuespiller og behind the scenes på CPH Fashion Week Amelia Høy

Man vil kunne møde de bedste danske film og modetalenter under SPOT festivalen og til et særarrangement i Filmbyen hos VIA Film & Transmedia, eller se den flamboyante film ‘Advanced Style’ som er baseret på den berømte NY blog af samme navn, og man vil kunne opleve en af Danmarks største elektroniske stjerner Tomas Barfod, lægge toner til den fantastiske stumfilm Pandoras Box. Så hvad enten man er nysgerrig nybegynder, velbevandret filmkender eller modeelsker, tilbydes der noget for alle!

MOVING THE FASHION IMAGE festivalen giver, som en ny festival i Aarhus, indsigt i

modefilmens fantastiske verden, samt mulighed for at møde interessante aktører fra film og modeverdenen. Publikum har rig mulighed for at se de nyeste fashion films, der ikke blot er blevet en anerkendt kunstform i sig selv, men også er blevet et af de vigtigste kommunikationsredskaber for designere og modeskabere i dag, da filmene har den evne at skabe nye muligheder for repræsentation af tøj.

Festivalen er skabt i samarbejde med HEADSTART FASHION der har til formål at bidrage til mere vækst og udvikling i modebranchen med udgangspunkt i Region Midtjylland.

Køb billetter HER: paradisbio.dk

Henvendelser:

Christian Chapelle, HEADSTART FASHION CHC@AARHUS.DK +45 2920 4257

Ditte Marie, festival leder DITTEMARIE@COPENHAGENFASHIONFILM.DK

+45 28 71 14 08

Se mere her:

WWW.HEADSTARTFASHION.DK

 

WWW.COPENHAGENFASHIONFILM.DK x FACEBOOK x INSTAGRAM

. . . . .

Som en del af SPOT festival deltager Copenhagen Fashion Film også på

HEADSTART FASHION modekonferencen under SPOT+/SPOT Festival:

29.4.16: 13.00 – 17.00

DANIA salen, Radisson Blu Scandinavia, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus

Der bydes indenfor i modefilm universet, og fashion film undersøges som en

æstetisk og fortællemæssigt frigørende genre. Der vil indgå fremvisning af danske og

nordiske modefilm.

Tilmelding & program

køb billet på http://bit.ly/1Sxzdrx
registrér dig på http://app.festivall.dk/application/YgAAAA/

Søg