HSF Trend 72dpi 74

HEADSTART FASHION TREND KONFERENCE

HEADSTART FASHION afholdte under dette års SPOT-festival en spændende tværfaglig konference med hovedtemaet TRENDS. Konferencen havde et stort fremmøde af deltagere, som alle var kommet for at høre de inspirerende oplægsholdere og deres syn på trends.

Det første oplæg blev præsenteret af Dorrit Bøilerehauge, Ph.d., tidligere CEO for Danske Designere og en titel som brandkonsulent i bagagen. Dorrit Bøilerehauges oplæg tog afsæt i hendes bog ”Brand Elegance” og henvendte sig især til de fremmødte virksomhedsejere. Igennem eksempler illustrerende hun hvordan man som brand kan opbygge det perfekte brand på alle medieplatforme, samt hvordan brands i højere grad kan involvere forbrugerne ved brug af sansemæssig påvirkning.

HSF_trend_72dpi_31HSF_trend_72dpi_28

Scenen blev herefter overtaget af Marie Jedig, professionel influent og stifteren bag en af landets største blogs under samme navn. Marie Jedigs oplæg omhandlede trends set fra en bloggers perspektiv; både tendenser i moden, men ligeledes i mediebilledet, hvor hun blandt andet kom ind på hvordan hun arbejder med de forskellige medieplatforme, og hvordan hun spår at fremtiden er for modebloggere.

HSF_trend_72dpi_34HSF_trend_72dpi_41

Det tredje oplæg var en coffee table snak mellem Ellen Riis, leder af The Fashion Experience VIA University College og Anja Bisgaard Gaede, CEO hos SPOTT Trend & Business, hvor vi havde alliceret os med iværksætter og foredragsholder Jonathan Løw som moderator. Oplægget omhandlede modefilm og hvordan brands kan implementere tendensen på det kommercielle marked. Under oplægget blev der fremvist spændende filmklip udarbejdet af de studerende, som slog benene væk under hele salen.

HSF_trend_72dpi_51HSF_trend_72dpi_47

Det sidste oplæg var en snak med Jesper Binzer, som er bedst kendt som ham den langhårede forsanger i rockbandet D-A-D. Omdrejningspunktet for samtalen var koblingen mellem mode og musik, og hvordan de gensidigt påvirker hinanden. Herunder kom han ind på sit eget jeansbrand, anekdoter fra den privates sfære samt gode dialoger med de fremmødte.

HSF_trend_72dpi_60HSF_trend_72dpi_75

HEADSTART FASHION vil endnu engang sige tak til de dygtige oplægsholdere for meget relevante, tankevækkende og underholdende indlæg. Derudover takker vi selvfølgelig også alle de fremmødte, for at være med til at gøre konferencen til en succes!

HSF_trend_72dpi_74HSF_trend_72dpi_21HSF_trend_72dpi_25HSF_trend_72dpi_09

Søg