IMG 4387 1

HSF Press Delegation d. 18 maj 2017

HEADSTART FASHION gentog succesen og igen afholdt Press Delegation d. 18. og 19. maj. HSF havde inviteret toneangivende presse, journalister og bloggere fra ind- og udland til at deltage i det fuldt spækkede program.

IMG_4179

I år startede besøget hos Pilgrim i det naturskønne Skanderborg. Her blev Pilgrims nyeste smykkekollektion vist frem til stor begejstring for de fremmødte. Herefter blev delegationen inviteret indenfor hos Pilgrims CEO, Annemette Markvads private bolig, hvor der blev serveret lækker frokost. Selvom forholdene var skønne hos Pilgrim, hvor der var sol på terrassen og lækker udsigt over søen, måtte delegationen videre til Aarhus. Her stod WHY7 og Bruuns Bazaar klar i HEADSTART FASHION´s lokaler på Mindet 4. WHY7 introducerede det nye brand og gav alle mulighed for at sætte deres aftryk på en sølvsprayet læderjakke. Bruuns Bazaar viste deres nye kollektion frem i de eksklusive rammer, hvor deres flotte prints og farver vakte stor opsigt.

IMG_4272

Efter en walk’n talk forbi DOKK1 og Aarhus Street Food i den skønne majsol endte delegationen på Aarhus Rådhus, hvor syv upcoming lokale designere var udvalgt af en jury til at udstille deres kollektioner. I den flotte Rådhushal kunne man hilse på designerne bag brandsene September Salon, Twelwepieces, Rodnes, another project, Ackite, Dansk Bomuldskompagni og Sabine Petri. Tiden blev brugt flittigt fra delegationens side, som her fik rig mulighed for at snakke med designerne og få større indsigt i deres DNA.

IMG_4458 1

Dagen sluttede af med manér på Sonnesgade 11, hvor der var god stemning og en lækker middag specielt sammensat af kokken til delegation.

Søg