Nextlevel Hvid

NEXT LEVEL FASHION

NEXT LEVEL FASHION er målrettet mindre, etablerede modevirksomheder med ambitioner om at udvikle og styrke deres forretning. Forløbet giver dig inspiration og redskaber til at styrke dit salgsarbejde med afsæt i mode og livsstilsbranchen. Samtidig får du lejlighed til at møde skarpe profiler i og uden for branchen og udbygge dit professionelle netværk.

NEXT LEVEL FASHION består af tre halvdags-sessioner. Hver session tager afsæt i de nyeste metoder til at komme nærmere dine kunder og styrke dit salg. Vi skal bl.a. arbejde med følgende aspekter af salgsarbejdet:

  • Værditilbud og kernefortælling: Til den første workshop skal vi arbejde med at identificere og formidle det særlige ved dit brand og dit produkt, som gør det mere attraktivt end konkurrenterne. Målet er, at du bliver bedre til at formidle virksomhedens unikke fortælling, så virksomheden og produktet fremstår mere attraktivt i mødet med jeres kunder.
  • Salgsstrategi og -taktik: Til den anden workshop skal vi afklare, hvad ønsker du at opnå med din salgsstrategi. Ønsker du flere nye kunder? Ønsker du at sælge mere til eksisterende kunder? Ønsker du at træde ind på helt nye markeder? Eller noget fjerde? Disse spørgsmål er kernen i din salgsstrategi. Når vi har strategien på plads skal vi på de taktiske overvejelser: Hvilke salgskanaler har du til rådighed og hvilke virker bedst? Vi sætter struktur på salgsarbejdet, så du kan får det prioriteret i en travl hverdag.
  • Digitalt salg og marketing: Uanset hvilken salgsstrategi du har, spiller din digitale tilstedeværelse en nøglerolle. Til den tredje og sidste workshop skal vi arbejde med, hvordan du får mest muligt ud af dine digitale kanaler som redskab til salg og marketing. Vi bevæger os mellem det strategiske og det lavpraktiske niveau, og du får masser af tips og tricks til, hvordan du bruger de forskellige medier.

Hver session starter med et oplæg fra en ekspert i branchen. Dernæst skal du arbejde med egen virksomhed med afsæt i dagens tema. Vi arbejder i workshopformat, hvor du lærer at bruge nogle simple redskaber og udveksler ideer og erfaringer med de andre deltagere. Igennem hele forløbet får du sparring fra Seismonauts rådgivere samt fra de medvirkende eksperter.

Sessioner:

  1. Værditilbud og kernefortælling: Onsdag d. 11/10-2017  kl. 10.30-14.30
  2. Salgsstartegi og taktik: Onsdag d. 25/10-2017 kl. 09.00-13.00
  3. Digitalt salg og marketing: Tirsdag d. 07/11-2017 kl. 09.00-13.00

Praktisk info

Sted: Alle tre sessioner afholdes i Headstart Fashion House, Mindet 6, 8000 Aarhus C.

Forplejning: Der vil være frokost til alle deltagere. Skriv til alj@seismonaut.com eller ring på 3115 8945 for særlig hensyn.

Deltagere: Deltagerliste sendes ud ca. 14 dage før opstart. Der er plads til maksimalt 15 personer i forløbet.

Tilmelding: NEXT LEVEL FASHION udbydes af Headstart Fashion i samarbejde med More Creative. Forløbet er gratis og der er maksimalt 15 pladser. Forløbet faciliteres af Seismonaut, der har speciale i forretningsudvikling inden for de kreative erhverv.Forløbet er målrettet mindre modevirksomheder med under 5 ansatte. Hver virksomhed kan deltage med 1-2 personer. Deltagerne screenes og udvælges af Headstart Fashion og Seismonaut.

Tilmelding og spørgsmål om forløbet kan rettes til CEO Christian Chapelle fra Headstart Fashion på tlf +45 24 207 207, mail cc@headstartfashion.dk.

Tilmeldingsfristen er mandag den 4. september 2017 kl. 12.00.

Søg