Rodtnes

HSF House: “Hvem er vi?” med Mette Rødtnes – Kvinden bag RODTNES

Når hun åbner døren ind til kontorfællesskabet i HEADSTART FASHION House, møder hun alle med et smil, et veloplagt ansigt og et varmt & venligt ”Godmorgen!”. Hun er indenfor husets rammer kendt som kvinden, der er frisk som en havørn, hurtig som et lyn og forsynet med en stil, der sidder lige i øjet.

Mette Rødtnes er kvinden bag de lækre lædertasker fra RODTNES. Hun er uddannet arkitekt, og bruger nu sin viden og sans for håndværk indenfor modefaget.

Mettes tasker bærer præg af en moderne og minimalistisk designtradition med kælen for detaljerne. Hendes forståelse for strukturer og proportioner samt kritiske øje, når det kommer til kvalitet ses tydeligt i hendes design.

 

rodtnes2

Vi tager et nærmere blik på Mette og hendes forbindelse til HEADSTART FASHION:

 

Du er medlem af HEADSTART FASHION og har kontorplads i HSF House – Hvorfor?

For at få ‘kolleger’. Jeg er alene i min virksomhed, og ville gerne sidde sammen med andre, som arbejder i samme branche som jeg. Derudover har jeg deltaget på HSF kurser, og tænkte at det kunne være interessant at sidde her, ift. netværk og indblik i hvad Christian går og laver!

 

Hvad er det bedste ved at være medlem af HEADSTART FASHION og en del af HSF House?

Menneskene. Det gode, kollegiale forhold imellem os alle og den interesse man viser hinanden på tværs af virksomheder og fagområder. 

 

 Hvilken baggrund har du for at være en del af modebranchen?

Jeg er arkitekt, og bevægede mig over i modebranchen for ca. 4 år siden. 

 

Hvordan ser en typisk arbejdsdag hos dig?

Jeg er delvist på kontoret i HSF House, delvist på farten til kunder, leverandører mm., og delvist hjemme, hvor jeg stadig arbejder, når jeg udvikler nye ting og fylder meget med symaskine, læderprøver, papirmodeller, skitser mm. 

 

Hvilke fremtidsvisioner har du for dit erhverv i modebranchen og for dit brand RODTNES?

Jeg håber at vi i Danmark kan fortsætte den positive udvikling, man har set i modebranchen de senere år, og udvikle vores omdømme som toneangivende i branchen. For mit eget vedkommende, er RODTNES på vej til at blive et anerkendt brand i Danmark, og jeg håber at det samme vil ske i resten af Skandinavien og med tiden også i andre lande. 

 

 Hvorfor har du valgt at være en del af den aarhusianske modebranche?

Jeg har valgt modebranchen og specificeret mig indenfor tasker, fordi det fascinerer mig, hvordan en taske kan forstærke en identitet. Dit valg af taske fortæller noget om, hvem du er.

Jeg bor i Aarhus, og det lå mig derfor nært at starte virksomhed netop her.

 

rodtnes3

 

Drømmer du om at blive en del af den aarhusianske modebranche ligesom Mette Rødtnes, så er HEADSTART FASHION helt sikkert noget for dig!

Læs mere om medlemskab i HEADSTART FASHION HER og om vores kontorplads-pakke i HSF House HER

 

Søg