HSF POP UP JULESHOP 2016

ØG DIT JULESALG I DECEMBER

HEADSTART FASHION HOUSE POP-UP JULESHOP 3./4. DECEMBER 2016

Spark julesalget i gang når HEADSTART FASHION åbner op for en fælles pop-up shop for upcoming og etablerede modevirksomheder. Vær med til at skabe en anderledes fysisk shoppeoplevelse og kom helt tæt på din målgruppe ved at showcase og sælge direkte BtC.    

En stemningsfuld og unik atmosfære opstår, når flere modebrands i to dage går sammen om at skabe en eksklusiv pop-up juleshop i den rå og charmerende del af HEADSTART FASHION HOUSE. Nærmere bestemt et rummeligt butiksindbydende lokale med højt til loftet i en ejendom, hvor mode og kreativitet har hjemme.

 

DU FÅR:

  • Et salgsvindue med direkte kontakt til dine kunder
  • Mulighed for at positionere dig med andre eksklusive brands
  • En central placering med let adgang for besøgende
 

Salgsplatformen er begrænset til i alt 10 brands. Af allerede tilmeldte brands kan nævnes Rodtnes Bags, Gudrun&Gudrun, Thorning/Astrup, LoveU by Maardt og An Ounce.

Juleshoppen finder sted i HEADSTART FASHION HOUSE på Havnevej 1, 8000 Aarhus C (på hjørnet mod DOKK1) den 3./4. december med åbningstid fra 10.00 til 16.00. Prisen for deltagelse  er 1.000 kr. per modevirksomhed. Deltagende brands medbringer som udgangspunkt selv POS materiale.

For tilmelding og mere information kontakt venligst HEADSTART FASHION på tlf. +45 2483 0682 eller på mail info@headstartfashion.dk.

Søg