Danish Design Leon Louis Fall 2015 Model Stephen Thompson

International omtale af modetalenter efter HSF PR EVENT

Over to dage i juni afholdt HSF et brancheevent for en lang række af landets vigtigste chefredaktører og mode-/livsstilsredaktører. Også de internationale og velestimerede magasiner Eclectic og TextilWirtschaft deltog i HEADSTART FASHION PR EVENT 2015, hvilket har ført til meget fine omtaler.

Med fokus på at eksponere syv udvalgte upcoming modebrands fra Region Midtjylland havde HSF arrangeret et PR-event, som blev besøgt af repræsentanter fra både danske og internationale magasiner.
Magasinet Eclectic, som er baseret i London og Paris, var også blandt deltagerne, og dette førte til denne omtale: http://www.eclectic-magazine.com/danish-design-a-look-at-aarhus/

Eksponering i nationale og internationale uvurderligt for nye designere for at kunne slå igennem, og et arrangement som HEADSTART FASHION PR EVENT giver mindre brands mulighed for at blive set:

”I forlængelse af HEADSTART FASHION PR eventen i Aarhus i juni 2015 er LEON LOUIS blevet eksponeret i lokale og nationale medier i et omfang, der har overrasket meget positivt. Et arrangement af den størrelse kan mindre brands ikke løfte selv og det har derfor haft stor betydning for os, og de andre deltagende brands, at HEADSTART FASHION har etableret dette nye tiltag.
Senest har LEON LOUIS, i forlængelse af PR eventen, fået flot eksponering af ECLECTIC MAGAZINE, der er baseret i henholdsvis Paris og London. Den type international omtale i et så vigtigt fagmedie er uvurderlig! Jeg håber derfor på, at HEADSTART FASHION vil gentage succesen i 2016.”

Leon Louis, ejer af brandet LEON LOUIS

Det tyske magasin TextilWirtschaft var også begejstrede for flere af de deltagende brands, som beskrives labels to watch. Desuden blev PR-eventens ene dage på NorthSide foreviget i en flot fotoserie, som blev brugt som coverhistorie på magasinets website. Du kan læse beskrivelser af de fremhævede brands ved at klikke på de enkelte her: Rodtnes, LEON LOUIS og Journal.

Søg