Skærmbillede 2017 08 21 Kl. 11.40.42

THEBROWNPAPERBAG

THEBROWNPAPERBAG som er vinderne af Fashion Growth 2017.

THEBROWNPAPERBAG deltog sidste år i Fashion Growth hvor de løb med førstepladsen. Vi har derfor stillet et par spørgsmål til virksomheden for at blive klogere på hvad de fik ud af deltagelsen i Fashion Growth.

”Førstepladsen har været med til at konsolidere vores fundament i Danmark – et udfordrende marked for en international virksomhed som handler med luksusvarer. Vi begyndte pludselig at se en øget interesse fra danskere på Instagram og Facebook samt modtog flere danske ordrer i julen.” Udtaler Ulrik som er direktør for THEBROWNPAPERBAG.

De udtaler også at hele processen som ledte op til præsentationen gav dem en dybere forståelse for deres brand egentlige værdi og ligeledes deres vækstpotentiale. De fik affødt en række innovationer som de har kunne implementere i deres vækststrategi for 2018.

 

 

 

Søg