RAW SPACE

HSF RAW SPACE Fredagsbar

HEADSTART FASHION åbner dørene i forbindelse med introduktion til RAW SPACE kontorpladser, WHY7 SAMPLE SALE samt det nye netværk for opstartsvirksomheder HSF Movers. WHY7 er et dansk brand som kun producerer i læder.

HSF_Presse_Event_2017_lowres_54

 

HSF Movers vil mødes fire gange årligt, og der vil minimum være én relevant foredragsholder. Medlemmerne vil få indflydelse på, hvilke emner og problemstillinger der tages op, og foredragsholderne vil være eksperter inden for de ønskede områder. Møderne foregår ude ved de forskellige medlemmer eller i HSF´s egne lokaler på Mindet 6.  En naturlig del af at være med i et etableret netværk er selvfølgelig også gevinsten ved at kunne dele sine erfaringer med hinanden. Dermed håber og tror HSF på, at der med dette nye initiativ med HSF Movers vil blive imødekommet et behov hos regionens virksomheder.
Derudover er det bare en god anledning til at nyde en øl i solen, netværke og få et indblik i, hvad HEADSTART FASHION går og laver.

RAW SPACE er et åbent kontormiljø til iværksættere der gerne vil være en del af et fedt inkubationsmiljø. RAW SPACE adskiller sig fra de “almindelige kontorpladser” ved at være placeret i et stort råt lagerrum med betongulv og stålreoler, hvor der både kan være plads til kreativt arbejde såvel som computerarbejde.

6

 

HUSK at sætte kryds i kalenderen fredag d. 16 juni til en hyggelig eftermiddag på MINDET 6, 2. sal og meld dig til HER🙂

Søg