Skærmbillede 2016 06 15 Kl. 09.38.26

Få 10.000 kr i rabat når VIA Design inviterer dig med til ”Strategisk Design Praksis” i Aarhus den 8-12 august

VIA Design gentager det succesfulde ”Strategisk Design Praksis” forløb, som tidligere er blevet realiseret i samarbejde med HEADSTART FASHION.

Se hvad blandt andre Palle Bruun Rasmussen (RVLT/Revolution) og Lena Hansen (LauRie) fik ud af deres deltagelse:

https://vimeo.com/135948639

Udover nye kompetencer, ny viden og konkrete værktøjer får du et kursusbevis og praktisk træning i at præsentere dine løsningsforslag samt visuelle prototyper, der kan anvendes til at formidle forretningsidéen for resten af virksomheden.

Forløbet henvender sig til:

·         Medarbejderen, som har interesse for at videreudvikle sine kompetencer

·         Virksomhedslederen med et Wicked Problem

·         Afdelinger, der ønsker at udvikle et mindset for Design Thinking og Strategic Design Practice

Design praksis forløbet afvikles i forbindelse med VIA Design Summer School 2016. Ved tilmelding via HEADSTART FASHION får du 10.000 kr i rabat.

 

Om forløbet:

Co-create med de mest talentfulde og kreative studerende, og bliv dygtig til innovative processer og problemløsning igennem strategisk design.

Strategic Design Practice er en innovativ problemløsningsproces, der kombinerer designeres tankegange med en business-tilgang til undersøgelser og analyser.

Innovationsmodellen består af konkrete værktøjer samt kreative og tværfaglige processer, der både omfatter teknologiske, menneskelige og økonomiske faktorer. Et forskningssamarbejde mellem VIA Design og Aarhus Universitet viser, at Strategic Design Practice øger innovationsniveauet hos medarbejderne med 80 %.

Pris: 25.000 kr. (rabat 10.000 ved tilmelding via HSF).

 Læs mere her: http://www.dmogt.dk/nyheder/2016/06/faa-viden-vaerktoejer-til-innovativ-problemloesning

Søg