Jacob, Budha

Læs hvad borgmester Jacob Bundsgaard siger om HEADSTART FASHION

“Jeg ser et stort potentiale i modebranchen i Aarhus og i Region Midtjylland. Modevirksomhederne leverer den største del af omsætningen indenfor de kreative erhverv i Danmark og i Aarhus har vi en koncentration af succesfulde modevirksomheder bl.a. i Balticagade på havnen. Aarhus Kommune vil gerne være med til at skabe øget vækst og arbejdspladser i branchen ikke mindst for de mindre modevirksomheder med vækstambitioner.

HEADSTART FASHIONs omdrejningspunkt er netop at bidrage til at skabe øget vækst i modebranchen. Det kan eksempelvis ske via intensiveret fokus på branchen, samarbejde, netværks skabende aktiviteter og ved hjælp af mere fokus på IT. Målet med HEADSTART FASHION er at Aarhus Kommune i tæt samarbejde med uddannelsesinstitutioner som TEKO Design + Business, organisationer som Dansk Mode & Textil og en række modevirksomheder kan bidrage til at realisere modebranchens potentiale.”

Borgmester Jacob Bundsgaard, december 2013

 

Jacob, Budha

Søg