Marie Valentin

MARIA MACKINNEY-VALENTIN Kunstakademiets Designskole

Maria Mackinney-Valentin er lektor på Kunstakademiets Designskole, hvor hun også har skrevet en ph.d. ‘On the Nature of Trends: A Study of Trend Mechanisms in Contemporary Fashion’. Hendes forskning handler om , trends, forbrugeradfærd og identitet i det 21. Århundrede primært i forhold til mode.

Maria talte om hvordan nutidens forbrugerne agerer på de nye præmisser som den digitale revolution har bragt med sig. Hvilke nye strategier har forbrugerne udviklet for at skabe social identitet og signalere tilhørsforhold og hvordan kan modeindustrien forholde sig til det?

“Det bliver spændende at følge Headstart Fashion i Region Midtjylland og Århus – jeg er sikker på at projektet kan bidrage til at samle og styrke dansk mode”, Maria Mackinney-Valentin.

Søg