10327—141

LAKOR SOULWEAR ÅBNER I SALLING

I maj måned vandt det aarhusianske brand Lakor Salling Fashion Award, der blev overrakt ved HSF Awards 2017. Nu er Lakor klar med en pop-up-shop i Sallings stormagasiner i Aarhus og Aalborg. Her præsenterer de samtidig en ny tøjkollektion lavet i samarbejde med Skagens Museum.

LAKOR

Det var under HSF AWARDS i maj måned, at det vestkystelskende tøjmærke Lakor blev hyldet som den første vinder af Salling Fashion Award. En del af præmien var pop-up-shops i Salling. På fredag d. 1. september kl. 16 slår Lakor dørene op for deres pop-up-shop i Sallings stormagasiner i Aarhus og Aalborg. Her vil de kreative drenge bag tøjmærket være tilstede og byde på kolde Hawaii-øl, lakridspiber og en snak om, hvorfor netop Vestkysten fascinerer dem.

– Vi er utroligt glade for, at Salling har givet os muligheden for en pop-up-shop i deres stormagasiner. Vi ser frem til at give Sallings kunder en ny og anderledes oplevelse ved at byde dem indenfor i vores univers. Vi garanterer, at folk kan smage Vesterhavets salte skvulp, og vi giver et vaskeægte Udkantsboost af dimensioner, til dem, der kigger forbi til åbningen, siger Jeppe Jensen. 

Samarbejde med Skagens Museum

Den nyeste kollektion fra Lakor er lavet i samarbejde med Skagens Museum og denne kollektion bliver  bærende i shoppens tema.

– Vi tager vores nyeste kollektion med i Salling, hvor vi laver en nyfortolkning af de gamle Skagens malerier. Det er et skævt og anderledes samarbejde, hvor udtryk som ’Make Jylland great again’ og ’Løsriv Jylland’ er bærende elementer i at støtte op om vores fascination af den danske kystkultur, siger Jeppe Jensen.

lak

Kom og få en anderledes oplevelse i Salling 

I flere år har Salling arbejdet på at gøre det mere inspirerende og oplevelsesværdigt at besøge stormagasinerne, og specielt fashion-etagerne har været gennem en større renovering. Derfor glæder direktør i Salling, Marianne Bedsted, sig over endnu en anderledes og kreativ oplevelse for Sallings kunder.

Om Lakor

Aarhusianske Lakor har sine rødder i surfmiljøet og er inspireret af forskellene mellem den idylliske danske vestkyst og de moderne tilværelser i urbane områder. Derfor er ambitionen at gøre Vestkysten cool igen. Lakor har også en butik i Latinerkvarteret i Aarhus.

 

 

Søg