ODA KATRINE SEIFERT TIEMROTH PILGRIM 24584 LOW

Katrine Seifert Tiemroth om HEADSTART FASHION

”Allerede i sit første år har HEADSTART FASHION vist sig at være et vigtigt – og rigtigt tænkt – initiativ, der har evnet at sætte fokus på Region Midtjyllands små såvel som store modevirksomheder ift samarbejde, udvikling og synlighed.

Udover at binde de involverede parter i regionen sammen og dermed også akkumulere afgørende kompetencer og kundskaber, har initiativet også formået at skabe relationer til markante organisationer i branchen, herunder Danish Fashion Institute og Dansk Mode & Textil.  Relationer, der er uundværlige for, at moden i Region Midtjylland får en synlig stemme og afgørende indflydelse. Som repræsentant for Pilgrim Jewellery, ser jeg meget frem til at bakke op omkring initiativet og miljøet i Århus og i samarbejde med HEADSTART FASHION og samarbejdspartnere opbygge værdiskabende samarbejder via vores fælles mål om at skabe bedre betingelser, vækst og udvikling for dansk modeindustri.”

Katrine Seifert Tiemroth
Head of Marketing & Communication, Pilgrim

Søg