Aarhus

Samarbejde mellem HEADSTART FASHION & Kopenhagen Fur

aarhus

Et helt nyt samarbejde mellem Aarhus Kommune og Kopenhagen Fur skydes i gang, når det største modeshow nogensinde i Aarhus vises den 15. november på DOK 8000, Aarhus C. Ved showet, der skal understøtte væksten i den østjyske modebranche, vil man bl.a. kunne opleve en række af de førende aarhusianske modebrands nye kreationer.
Når modedanmark ruller den røde løber ud, sker det oftest i hovedstaden. Et nyt samarbejde mellem Kopenhagen Fur og Aarhus Kommune retter nu fokus et helt andet sted hen. I Aarhus har man de sidste år oplevet en massiv vækst i modebranchen. Et nyt, kreativt kraftcentrum er opstået på den gamle havn i Aarhus, hvor spændende designere, kunstnere og modefirmaer holder til. Det er derfor et naturligt valg at afholde efterårets modeshow ved Univers på Balticagade. Showet skal nemlig vise det store potentiale, der er i den aarhusianske modebranche.

– Det er en fantastisk nyhed, at vi i samarbejde ned Kopenhagen Fur kan lanceres det største modeshow nogensinde i Aarhus – lige midt i modebranchens aarhusianske epicenter. Med udspring i det kreative miljø der allerede eksisterer omkring Balticagade, ved vi, at branchen har et kæmpe potentiale, som kan være med til at løfte hele Aarhus-området. Derfor er det en kæmpe gevinst med et stort og flot modeshow til at sætte ekstra spot på mulighederne og en stor cadeau til de aarhusianske modebrands, som har banet vejen, lyder det fra Aarhus borgmester Jacob Bundsgaard.

Til showet vil en række af de førende aarhusianske modebrands, der tæller Hummel, Black Lily, Shoe the Bear, Metropol, Christina Utzon og Minimum derfor vise deres nyeste kreationer, ligesom Kopenhagen Furs nyeste pelsstyles vil vises på catwalken. Efter showet vil der være musik, cocktails og snacks.

Modeshowet støtter initiativet HEADSTART FASHION, som består af Aarhus Kommune og en række partnere i regi af More.Creative. Formålet er at intensivere fokus på branchen og bidrage til en realisering af modebranchens potentiale.

– Jeg glæder mig over det nye samarbejde med Aarhus Kommune, der skal skabe vækst og udvikling i den østjyske modebranche, der allerede er inde i en forrygende udvikling. Kopenhagen Fur har længe støttet Copenhagen Fashion Week, hvor vi holder åbningsshow på Københavns Rådhuset hver vinter. Men vi vil også meget gerne arbejde sammen med de indlysende talenter i Aarhusområdet, siger direktøren for Kopenhagen Fur, Torben Nielsen.

Søg