RAINS,awardshow 30 72dpi

DANSKE BANK FASHION AWARDS UDDELES TIL VÆKSTKOMET

Efter et succesfuldt Awardshow i 2016, hvor Danske Bank Fashion Award blev overrakt til RAINS, er Danske Bank og HEADSTART FASHION igen klar til dette års Awardshow 2017.

Danske Bank Fashion Award er en unik mulighed for at synliggøre og anerkende de mange spændende modevirksomheder, som formår at opbygge en forretningsmodel med solid vækst og en høj grad af internationalisering. Med denne pris er Danske Bank samtidig med til at styrke det arbejde, som HEADSTART FASHION udfører – nemlig at udvikle og skærpe modebranchen i Aarhus og Region Midtjylland.

Show,awardshow_17_72dpi

Poul Nielsen, områdedirektør i Danske Bank, er begejstret for samarbejdet:

”Modebranchen er en vigtig branche for Danmark, der er kendetegnet ved mange dygtige virksomheder med høj vækst, stor eksport-andel og mange ansatte. Danske Bank Fashion Award uddeles til den virksomhed som juryen vurderer besidder det største vækstpotentiale og den største grad af internationalisering. Danske Bank vil gerne understøtte HEADSTART FASHION’s formål med at bidrage til mere vækst og udvikling i modebranchen, og vi er stolte over at kunne være med til at sætte fokus på disse dygtige virksomheder og give dem anerkendelse”

Sidste år udråbte juryen modevirksomheden RAINS, som har specialiseret sig i regntøj, tasker og tilbehør, som vinder. Grundlaget for dette var bl.a. RAINs’ ”keep it simple”-forretningsmodel og deres flotte overskud på 13,6 millioner kroner i 2015.

Juryen består dette år af:

 • Adm. Direktør Daniel Brix Hesselager, Rains ApS (Awardvinder 2016).
 • Adm. Direktør Peter Frandsen, Verpan ApS
 • Adm. Direktør Christian Chapelle, Headstart Fashion.
 • Partner Morten Gade Steinmetz, Deloitte.
 • Områdedirektør Poul Nielsen, Danske Bank.

Dette års nominerede brands er:

 • Woden
 • Shoe The Bear
 • Brands4Kids
 • Sports Group Denmark

Direktør for HEADSTART FASHION Christian Chapelle er glad for det fortsatte samarbejde med Danske Bank:

“Jeg er rigtig glad for, at Danske Bank og HEADSTART FASHION i samarbejde kan bidrage til at udvikle modebranchen. Danske Bank skal være med til at hylde danske modevirksomheder med et stort internationalt vækstpotentiale. Det passer godt sammen med HEADSTART FASHION’s vision,” siger han og fortsætter : ”Jeg ser meget frem til at udvikle samarbejdet med Danske Bank og til selve overrækkelsen ved HEADSTART FASHION AWARD 2017.”

Sted

 • Danske Bank Fashion Award bliver uddelt d. 5. maj kl. 20.00 – 22.00 i Dania Salen i SAS Radisson Blu Scandinavia

Fakta om Danske Bank Fashion Award

 • Sidste år gik Danske Bank Fashion Award til RAINS.
 • Udover æren vinder præmiemodtageren et kontantbeløb på 10.000 kr. samt muligheden for at afholde inspirations- og rådgivningsmøder med jurymedlemmerne.

For mere information kontakt
Christian Chapelle, Direktør HEADSTART FASHION
cc@headstartfashion.dk
tlf. 2420 7207

Ulrik Knudsen, Acquisition Manager Danske Bank
ulkn@danskebank.dk
tlf. 2427 3837

DanskeBankLogoPaaMoerkBaggrundTilTrykPaaBlanktPapir (2) copy

headstart_black_RGB_02

 

Søg