HSF Anybody 03

ÅBNINGEN AF ANYBODY – THE BODY AND BEYOND

Fredag d. 31 marts inviterede HEADSTART FASHION i samarbejde med Danish Fashion Institue, Femme Regionales, Ane Lynge-Jorlén og Salling til åbningen af ANYbody – et avantgardeprojekt, hvor 13 udvalgte designere og kunstnere igennem beklædningsdragter stillede spørgsmålstegn ved hvad der er tilladt, og ikke tilladt når vi klæder os på.

Gæsterne ankom til de rå og industrielle omgivelser på Balticagade, som udgjorde de perfekte rammer for projektet.

HSF_Anybody_28 HSF_Anybody_38HSF_Anybody_06

De deltagende gæster lagde øre til oplæg fra Ane Lynge-Jorlén samt hovedtaler Penny Martin, chefredaktør på magasinet The Gentlewoman. Penny Martin har samarbejdet med nogle af de mest progressive aktører i modebranchen, inklusiv Alexander McQueen, Peter Saville, Kate Moss and Hussein Chalayan.

HSF_Anybody_33HSF_Anybody_57HSF_Anybody_60HSF_Anybody_56

Under det spektakulære show kunne gæsterne opleve dragter med hver deres budskab. Blandt andet var der en dragt med rødder stikkende ud for at minde os om, hvor vigtigt det er at have jordforbindelse, en deform krop som var overtaget af naturens bloster, samt en dragt lavet med inspiration til alt den tyggegummi, der sidder fast på gaderne, samt mange flere.

HSF_Anybody_69 HSF_Anybody_73

Dragterne kan opleves i Sallings udstillingsvinduer i Søndergade i Aarhus fra d. 1. til den 9. april. Hver dag frem til d. 5. april vil dragterne blive aktiveret, når modeller iklæder sig kreationerne og bliver en del af bybilledet.

Et stort tak til vores sponsorer Roshforth & Rosforth samt FUR Bryghus for levering af drikkevare.

LÆS: flere artikler om ANYbody herunder

Jyllandsposten

Stiften

The Fashion Lens

Søg